Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, anunț surpriză de la filmările pentru „America Express”. „Am făcut mare afacere în Mexic!”

Irina Fodor, anunț surpriză de la filmările pentru „America Express”. „Am făcut mare afacere în Mexic!”

de Roxana Mirea,

Irina Fodor se află în Mexic, acolo unde au loc filmările pentru „America Express”, de la Antena 1. Cum îi place să îi țină la curent pe urmăritorii ei de pe Instagram cu activitățile sale, ea a făcut un anunț surpriză. Iată ce i s-a întâmplat Irinei Fodor.

Irina Fodor, anunț surpriză de la filmările „America Express”

Irina Fodor nu este scutită de peripeții la filmările pentru emisiunea „America Express”. Prezentatoarea TV și-a înștiințat urmăritorii că a făcut o mare afacere în Mexic. Nu vă gândiți că și-a cumpărat casă acolo sau ceva de genul ăsta. Nu. Irina Fodor și-a dorit doar un scaun, însă nu mică i-a fost mirarea atunci când a venit comanda. Pe principiul „ce comanzi și ce primești”, scaunul pe care l-a comandat Irina Fodor din Mexic a fost foarte mic, potrivit mai degrabă pentru un copil de grădiniță. Totuși, soția lui Răzvan Fodor le-a demonstrat fanilor ei că se poate așeza pe acel scaun fără nicio grijă.

„Am făcut mare afacere în Mexic!🤣Era momentul să mi se întâmple și mie una din fazele astea, când comanzi online și primești altceva decât te așteptai”, a scris Irina Fodor în dreptul unui video.

Mi-am comandat un scăunel din Mexic. Când mai ajungem prin locuri în care nu avem unde să stăm, să stau și eu și… a venit. Ăsta e scaunul! Ce credeți, că nu să stau pe el? Mamă, ce comod e! Ce comanzi și ce primești”, spune prezentatoarea „America Express” pe filmare.

Irina Fodor, tristă că nu a fost alături de fiica ei

Dorul de casă este din ce în ce mai apăsător pentru Irina Fodor, care filmează pentru „America Express”. Despărțirea de Răzvan Fodor și fiica lor a fost grea și cu siguranță de-abia așteaptă să se întoarcă acasă. Pe de altă parte, ieri, 8 iunie, a fost o zi cu adevărat specială pentru Diana, iar Irina Fodor este tristă că nu a putut să fie alături de fiica ei. Diana a terminat clasa a patra și urmează o nouă etapă în viața ei: gimnaziul.

Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă ca doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență. Nu am fost acolo ca să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. Până atunci, am mare noroc că mă hrănește @razvan_fodor cu poze și filmulețe❤️ Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene!🙏🏻 Vine vacanța mare!!!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton