Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor a împlinit 36 de ani. Ce surpriză de proporții i-au făcut prietenii: „Nu există ce emoție am simțit!”

Irina Fodor a împlinit 36 de ani. Ce surpriză de proporții i-au făcut prietenii: „Nu există ce emoție am simțit!”
23

de Cristina Țapu,

Irina Fodor a fost sărbătorită cu mare fast de familie și prieteni. Zilele trecute, prezentatoarea de la Antena 1 a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de cei dragi. La evenimentul special a participat chiar și... Nadia Comăneci!

Irina Fodor a împlinit 36 de ani

În ziua în care a împlinit 36 de ani, Irina Fodor a sărbătorit alături de cei apropiați și a avut parte de o surpriză deosebită: prezența Nadiei Comăneci. Prezentatoarea s-a fotografiat alături de celebra gimnastă și a împărtășit un mesaj special despre această întâlnire care a emoționat-o profund.

„Așa surpriză minunată? Nu există ce emoție am simțit! Recunoscătoare până la cer!!!”, a scris Irina Fodor în dreptul imaginii în care apare alături de Nadia Comăneci.

Răzvan Fodor, cel care îi este soț Irinei Fodor de 14 ani, a scris o superbă declarație de dragoste pentru aceasta în ziua în care prezentatoarea a împlinit 36 de ani: „Din 36 de ani împliniți azi, de 16 ani o iubesc fără întrerupere. La mulți ani, franțuzoaica mea!”

irina fodor 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Irina Fodor a sărbătorit alături de prietenii săi buni, alături de care are afacerea din Vama Veche. Așadar, de la eveniment nu au lipsit Adela Popescu, însoțită de soțul său, Radu Vâlcan și prezentatoarea Gina Pistol, împreună cu soțul său, Smiley.

Irina Fodor și Răzvan Fodor s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 16 ani, pe vremea în care Irina era încă studentă și făcea figurație pentru diferite filme și seriale. Artistul a fost fermecat de personalitatea și frumusețea Irinei, iar relația dintre ei s-a dezvoltat armonios. În 2010 și-au unit destinele, iar venirea pe lume a fiicei lor, Diana, nu a făcut decât să le consolideze legătura.

irina fodor 6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 23

Irina recunoaște că, la începutul relației, era geloasă și posesivă, însă odată cu trecerea timpului, aceste sentimente s-au diminuat, iar relația lor se bazează pe încredere și comunicare deschisă, indiferent de situație.

Mândria lor cea mai mare este fetița lor, care a venit pe lume pe 24 martie 2011. În acele clipe, Răzvan Fodor era emoționat și abia aștepta să o cunoască pe Diana. Anul acesta, Diana a împlinit 13 ani și s-a transformat deja într-o adevărată domnișoară care cucerește inimile celor din mediul online. Chiar dacă părinții ei au o agendă încărcată, familia Fodor dedică întotdeauna atenție copilului lor și timpului de neprețuit pe care îl petrec împreună.  

Irina Fodor are o siluetă de invidiat, deși nu este împătimită a sportului

Irina Fodor are 36 de ani, este mama unei fete de 13 ani și are o carieră aflată în plină ascensiune datorită emisiunilor de mare succes pe care le prezintă la Antena 1. Agenda Irinei este întotdeauna aglomerată și rare sunt momentele în care poate răsufla ușurată.

Soția lui Răzvan Fodor știe cât de importantă este sănătatea, așadar nu neglijează acest aspect. Deși nu petrece ore întregi în sălile de sport, Irina este o persoană foarte activă, iar kilogramele în plus se țin departe de ea.

„Sunt foarte activă, dar nu în sensul că mă duc la sală și trag 3 ore. Îmi găsesc tot timpul ceva de lucru, fie că e vorba de copil, fie că e vorba de curățenie prin casă, fie că sunt în proiect și atunci dorm puțin, mănânc puțin, filmez mult, mă întorc acasă. Ritmul vieții mă ține așa, chiar nu fac nimic special”, a declarat Irina Fodor, în cadrul unui interviu acordat pentru Playtech.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton