Homepage  / Articole

Irina Florea, eliminată de la „X Factor”

Irina Florea, eliminată de la „X Factor”

de Redactia Tvmania

Într-o situaţie fără precedent în istoria internaţională a show-ului “X Factor”, la cea de-a şaptea gală live a versiunii autohtone, unul dintre concurenţii de la duel nu a putut cânta melodia de salvare. E vorba despre Diana Hetea, care a ajuns să se lupte pentru rămânerea în competiţie cu Irina Florea. Din cauza problemelor de sănătate, ea nu a putut interpreta ultima melodie, însă Paula Seling a decis să-i mai acorde o şansă şi a decis eliminarea Irinei, la ediţia de aseară.

Gala “La cererea publicului” a adus cu sine o serie de melodii celebre, iar fiecare concurent a avut de interpretat câte două melodii, şi nu una, aşa cum s-a întâmplat până acum. Printre piesele alese de public s-au numărat “Love The Way You Lie”, (Rihanna, feat. Eminem), “Supergirl” (Reamonn) sau “Angels” (Robbie Williams).

Rybak a venit la “X Factor”

Diana, concurenta de la categoria lui Adrian Sînă (“Peste 25 de ani”) a acuzat o răguşeală încă din timpul săptămânii trecute şi a făcut un efort să evolueze în gala de sâmbătă seara, însă ieri şi-a pierdut vocea de tot, aşa că nu a putut cânta melodia de salvare.

Potrivit regulamentului ea a trebuit să fie evaluată, la duel, în baza unui filmuleţ cu prestaţiile sale anterioare, iar Irina Florea (concurenta lui Mihai Morar la “Sub 25 de ani), ajunsă pentru a doua oară în această situaţie, şi-a ales o piesă de Alicia Keys.

În cele din urmă Paula Seling a avut votul decisiv şi a fost la un pas să o aleagă pe Irina, însă a rugat-o pe Diana să-i cânte măcar o măsură din melodie, iar aceasta a făcut un efort şi a convins-o pe jurată să-i mai acorde o şansă.

Tot aseară, înainte de marea decizie, Alexander Rybak a concertat pe scena “X Factor”. Artistul norvegian a fost invitat la cererea fanilor de pe Facebook şi a smuls ropotde aplauze cu două dintre cele mai cunoscute melodii ale sale: “Fairytale” şi “Europe Skies”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton