; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina Florea, eliminată de la „X Factor”

12 December 2011

Într-o situaţie fără precedent în istoria internaţională a show-ului X Factor', la cea de-a şaptea gală live a versiunii autohtone, unul dintre concurenţii de la duel nu a putut cânta melodia de salvare.

E vorba despre Diana Hetea, care a ajuns să se lupte pentru rămânerea în competiţie cu Irina Florea. Din cauza problemelor de sănătate, ea nu a putut interpreta ultima melodie, însă Paula Seling a decis să-i mai acorde o şansă şi a decis eliminarea Irinei, la ediţia de aseară.

Gala La cererea publicului' a adus cu sine o serie de melodii celebre, iar fiecare concurent a avut de interpretat câte două melodii, şi nu una, aşa cum s-a întâmplat până acum. Printre piesele alese de public s-au numărat Love The Way You Lie', (Rihanna, feat. Eminem), Supergirl' (Reamonn) sau Angels' (Robbie Williams).

Rybak a venit la X Factor'

Diana, concurenta de la categoria lui Adrian Sînă (Peste 25 de ani') a acuzat o răguşeală încă din timpul săptămânii trecute şi a făcut un efort să evolueze în gala de sâmbătă seara, însă ieri şi-a pierdut vocea de tot, aşa că nu a putut cânta melodia de salvare.

Potrivit regulamentului ea a trebuit să fie evaluată, la duel, în baza unui filmuleţ cu prestaţiile sale anterioare, iar Irina Florea (concurenta lui Mihai Morar la Sub 25 de ani), ajunsă pentru a doua oară în această situaţie, şi-a ales o piesă de Alicia Keys.

În cele din urmă Paula Seling a avut votul decisiv şi a fost la un pas să o aleagă pe Irina, însă a rugat-o pe Diana să-i cânte măcar o măsură din melodie, iar aceasta a făcut un efort şi a convins-o pe jurată să-i mai acorde o şansă.

Tot aseară, înainte de marea decizie, Alexander Rybak a concertat pe scena X Factor'. Artistul norvegian a fost invitat la cererea fanilor de pe Facebook şi a smuls ropotde aplauze cu două dintre cele mai cunoscute melodii ale sale: Fairytale' şi Europe Skies'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare