; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina cordoneanu 1

Irina Cordoneanu: “Pot spune că am fost o răsfăţată a sorţii”

11 May 2014

Vedeta Antenei Stars , Irina Cordoneanu, prezentatoarea emisiunilor Star Matinal de week-end' şi Star Magazin', a schimbat prefixul chiar la începutul acestei luni.

irina cordoneanu 1

Pot spune că am fost o răsfăţată a sorţii având în vedere că ziua mea de naştere este pe 2 mai. Începând din liceu, mi-a plăcut mereu să-mi petrec ziua la mare – eram şi sefa clasei şi şefă de grup – şi asta mă făcea să mă simt într-un mod mai special pentru că toată lumea se învârtea în jurul meu', spune Irina.

Anul acesta, vedeta de la Antena Stars a împlinit 40 de ani în câmpul muncii: dar nu în platoul emisiunilor pe care le moderez la Antena Stars, ci la colegul Dan Capatos care m-a invitat în emisiunea lui, . De felul meu sunt foarte matinală şi chiar dacă am ajuns acasă la 2 noaptea, dimineaţa am fost fresh, am răspuns tuturor mesajelor şi telefoanelor primite. Am fost înconjurată de multe flori, la prima oră a dimineţii mi-a sunat la uşă un curier îmbrăcat împecabil şi mi-a înmânat un buchet superb de flori trimis de cumnata mea de la Cluj. Fiul meu, Radu, mi-a dăruit trandafiri pe care i-a cumpărat cu banii din puşculiţă, iar soţul si mama mea multe lalele'.

tort -irina

Şi colegii de la Antena Stars i-au făcut Irinei multe surprize: Ai mei din redacţie mi-au comandat un tort din ciocolată cu mesajul . Cu acest apelativ ne alintam noi în redaţie, e o replică celebră dintr-un film cu Dem Rădulescu. Iar la mână port un ceas superb primit tot de la ei. Mă simt excelent la 40 de ani, poate mai bine ca niciodată. Sunt încântată de munca mea, de familia mea, am o senzaţie de bine. Trăiesc însă şi mici nebunii, de exemplu m-am apucat de călărie', încheie prezentatoarea de la Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare