Homepage  / Vedete româneşti

Irina și Irinel Columbeanu, revedere emoționantă după șase ani. Fiica fostului afacerist a sosit în România: „O să vedem cum ne descurcăm!”

Irina și Irinel Columbeanu, revedere emoționantă după șase ani. Fiica fostului afacerist a sosit în România: „O să vedem cum ne descurcăm!”
12

de Cristina Țapu,

Irina Columbeanu și tatăl ei, fostul afacerist Irinel Columbeanu, s-au revăzut după șase ani. Adolescenta a sosit în România pentru a petrece o săptămână alături de tatăl ei. La aeroport a fost așteptată de Irinel, vizibil copleșit de emoții.

Irina Columbeanu, vacanță în România alături de tatăl ei, Irinel

Deși fostul milionar spera ca Monica Gabor să vină în țară, așteptările sale au fost în zadar. Irina Columbeanu a sosit singură în România, iar primul lucru pe care l-a făcut când și-a văzut tatăl a fost să-l îmbrățișeze.

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Irina, în vârstă de 17 ani, și-a tuns părul scurt și arată complet diferit de cum și-o amintea tatăl ei. La sosirea în țară, adolescenta purta o ținută lejeră, dar a atras atenția cu un ghiozdan de la un brand celebru, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, semn că a moștenit de la mama sa pasiunea pentru articolele de lux.

irina-columbeanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

După ce a sosit la București, Irina a plecat alături de tatăl său în Cluj-Napoca, unde se vor bucura de câteva zile de vacanță. În Cluj-Napoca, fiica Monicăi Gabor a ales o ținută mai elegantă. Irina a purtat o cămașă de mătase și o fustă scurtă, accesorizându-și look-ul cu o geantă Chanel, care valorează peste 10.000 de euro, așadar se poate spune că viața pe care o duce la Malibu este una lipsită de griji, cel puțin financiare.

„O săptămână va sta. O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, conform Wowbiz.

Irina Columbeanu are planuri mari de viitor

Irina Columbeanu este o sursă de mândrie pentru părinții ei. La vârsta de 17 ani, Irina se evidențiază prin motivația și implicarea ei în activități atât la școală, cât și în afara ei. Ea a fost recent recunoscută ca fiind printre „elevii anului” la un eveniment organizat de Clubul Băieților și Fetelor din Malibu (BGCM), din care face parte de aproximativ șase ani.

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburări de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a experimentat probleme de imagine corporală, să învețe cum să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a dezvăluit Irina, conform Pro TV.

Irina Columbeanu este foarte talentată la pictură. Aceasta pictează încă de la vârsta de cinci ani. În urmă cu șapte ani, pe vremea când încă locuia în România, Irina a avut și primul său vernisaj de pictură, unde a avut expuse zeci de lucrări. Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica lui a câștigat atunci și primii săi bani, după ce unul dintre tablourile ei a fost vândut cu câteva mii de euro.

Sursă foto: Instagram Monica Gabor – Arhivă TV Mania!

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton