Homepage  / Vedete româneşti

Irina Columbeanu are planuri mari de viitor. Ce își dorește să devina fiica Monicăi Gabor. A fost premiată în Malibu

Irina Columbeanu are planuri mari de viitor. Ce își dorește să devina fiica Monicăi Gabor. A fost premiată în Malibu
13

de Cristina Țapu,

Monica Gabor are toate motivele să fie o mama mândră. Fiica sa, Irina, în vârstă de 17 ani are planuri mari de viitor și învață pe brânci pentru a reuși să-și îndeplinească dorințele. Iată ce meserie își dorește Irinuca să aibă!

Irina Columbeanu are planuri mari de viitor

Irina Columbeanu este o sursă de mândrie pentru părinții ei. La vârsta de 17 ani, Irina se evidențiază prin motivația și implicarea ei în activități atât la școală, cât și în afara ei. Ea a fost recent recunoscută ca fiind printre „elevii anului” la un eveniment organizat de Clubul Băieților și Fetelor din Malibu (BGCM), din care face parte de aproximativ șase ani.

Irinel Columbeanu, adevărul despre ajutorul primit de la Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Câți bani i-a trimis Irina (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Monica s-a mândrit cu realizarea fiicei sale și a distribuit pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare Irina, premiată în cadrul clubului respectiv. Cu această ocazie, fanii au observat că adolescenta a recurs la o schimbare de look, renunțând la părul lung în favoarea unei tunsuri bob care i se potrivește perfect.

irina-columbeanu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburări de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a experimentat probleme de imagine corporală, să învețe cum să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a dezvăluit Irina, conform Pro TV.

Irina Columbeanu a câștigat bani frumoși de pe urma talentului la pictură

Irina Columbeanu este foarte talentată la pictură. Aceasta pictează încă de la vârsta de cinci ani. În urmă cu șapte ani, pe vremea când încă locuia în România, Irina a avut și primul său vernisaj de pictură, unde a avut expuse zeci de lucrări. Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica lui a câștigat și primii săi bani, după ce unul dintre tablourile ei a fost vândut cu câteva mii de euro.

Până acum, Irina Columbeanu a câștigat în jur de 10.000 de euro din vânzarea lucrărilor sale. Fata a continuat să picteze și după ce s-a mutat cu Monica Gabor în America, însă nu cu aceeași intensitate. Programul Irinei este destul de încărcat având în vedere numeroasele activități extracuriculare în care este implicată.

Sursă foto: Instagram Monica Gabor

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton