Homepage  / Vedete româneşti

Irina Columbeanu a plecat din România, dar nu a revenit în SUA, la mama sa. Adolescenta a ales o nouă destinație de vacanță

Irina Columbeanu a plecat din România, dar nu a revenit în SUA, la mama sa. Adolescenta a ales o nouă destinație de vacanță
11

de Cristina Țapu,

Irina Columbeanu a părăsit recent România, dar nu a plecat în SUA. Adolescenta s-a oprit într-o altă țară din Europa. Unde a plecat fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu?

Irina Columbeanu a plecat din România, dar nu a revenit în Statele Unite ale Americii

După șase ani în care a fost departe de țara natală, Irinuca a venit în România pentru a-și vizita tatăl. Adolescenta a petrecut câteva săptămâni deosebite în țara ei natală. Chiar și mătușa ei, Ramona Gabor, a venit din Dubai pentru a petrece timp împreună. Acum, tânăra a plecat într-o altă destinație din Europa și nu s-a îndreptat spre Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește alături de mama sa și Mr. Pink.

Irina Columbeanu a avut parte de câteva săptămâni memorabile în România. Vacanța în țara ei natală a fost o oportunitate excelentă pentru a petrece timp de calitate alături de tatăl ei, Irinel Columbeanu, pe care nu-l mai văzuse de mult timp.

irina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În ciuda așteptărilor majorității că Irinuca se va întoarce la mama sa în Statele Unite ale Americii, adolescenta a făcut o oprire și a ales o altă destinație de vacanță. Ea a călătorit în Milano, iar vestea călătoriei sale a fost făcută publică chiar de către Irina printr-o imagine postată pe rețelele de socializare. Fotografia o arată pe Irinuca în fața Domului din Milano, semn că adolescența se relaxează în Italia.

Irina Columbeanu muncește pentru a-și ajuta tatăl

Irina Columbeanu a oferit o declarație emoționantă la revenirea în România, pe 14 iunie. „Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă.

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a declarat Irina, în cadrul unei declarații oferite pentru  emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Până ce va deveni studentă, Irina studiază de zor, dar și lucrează. Tânăra muncește în America, la un restaurant cu specific italian. Irina spune că banii pe care îi câștigă îi trimite tatălui ei. 

Am întreținut conexiunea prin Facetime și prin mesaje, suntem foarte apropiați. Da, sunt hostess la un restaurant italian, gen dau meniuri, fac chestii din astea și fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu și îmi place să lucrez”, a dezvăluit Irina.

Sursă foto: Instagram – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton