; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina baeva gabriel soto

Irina Baeva spune partea sa de adevăr în legătură cu relația sa cu Gabriel Soto

16 July 2019

Irina Baeva a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Hoy' detalii despre relația pe care o are cu Gabriel Soto și a povestit cum s-a simțit în momentul în care a fost acuzată ca fiind „hoață de soți'.

În prezent protagonista telenovelei „Vin iubiri neașteptate' este fericită atât pe plan personal cât și profesional, fapt care demonstrează că a lăsat în urmă durerea provocată de criticile primite în urma relației sale cu Gabriel Soto.

Cei doi sunt îndrăgostiți și doar timpul, așa cum ea asigură, le așează pe toate la locul său. În ciuda tuturor celor spuse despre ea, Irina a învățat și acceptat să fie văzută drept femeia rea din poveste. Știe însă că totul va trece.

„Lucurile trec. Contează să ne concentrăm pe lucrurile care contează cu adevărat. Sunt foarte fericită în relația mea, foarte fericită alături de partenerul meu', a menționat Irina.

Mai mult decât atât aceasta are o replică de oferit celor care o consideră vinovată de divorțul lui Gabriel, o replică oferită inclusiv fostei soții a actorului, Geraldine Bazan. 

„Există adevărul tău, adevărul meu  și adevărul. Când știi cine ești tu cu adevărat și care este cursul poveștii nu ai nevoie să ieși în public și să expui totul. Pacea interioră și modul în care tu știi realitatea celor întâmplate, asta este ceea ce contează cu adevărat'.  
 
Cu trecutul lăsat în urmă și un viitor înainte, Irina povestește și dacă familia sa din Rusia l-a cunoscut deja pe Soto. 
 
„Bineînțeles. Momentan îl cunosc doar prin intermediul fotografiilor însă deja îl învăț rusa, iar lucrurile capătă încet încet contur', a conchis actrița. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare