; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

133828788_393840618379281_8291866274184444267_n

Irina Baeva, noi dezvăluiri despre relația cu Gabriel Soto: „Ne dorim un copil”

06 January 2021

Irina Baeva împlinește anul acesta 8 ani de când a părăsit Rusia pentru a reuși pe plan profesional în Mexic. În tot acest timp a reușit să aibă parte de multe proiecte frumoase, dar și de iubire, care a venit la pachet cu scandal și multe discuții dezbătute de presă.

 

Sărbătorile le-a petrecut în compania partenerului său cu o mică tristețe în suflet pentru că nu a putut călători în Rusia pentru a fi alături de familie?

„Din păcate, în Rusia nu am reușit să ajung din cauza pandemiei este foarte dificil să călătorești. Mi-ar fi plăcut să fiu alături de familia mea în acest momentt, dar sper ca data viitoare, ori cândva în următoarele luni să pot organiza o excursie acasă. Sper ca și Gabriel mă va putea însoți. Momentan ne gândim dacă vom merge la plajă pentru a ne odihni puțin', a declarat Baeva pentru publicația TvyNovelas.

În interviul acordat publicației actrița a vorbit și despre formarea unei familii alături de actor și dacă se gândesc să aibă un copil împreună

„Dumnezeule! Așa cum a spus și Gabriel în trecut facem eforturi (râde). Ne dorim un copil, avem planuri, dar toate vin la timpul lor, Dumnezeu le potrivește  perfect. Acum ne bucuram de prezent și de tot ce ne oferă viața. Vom vedea în viitor ce urmează', a mai spus Irina.

Irina Baeva și Gabriel Soto formează un cuplu de mai bine 2 ani. Presa mexicană a speculat că relația lor a condus și la divorțul dintre Soto și Geraldine Bazan. Pe 28 noiembrie 2017, Gabriel Soto a declarat, într-un comunicat, că divorţează de actriţa Geraldine Bazán (35 de ani), cea cu care avea o relaţie de 10 ani și care i-a devenit soție pe 13 februarie 2016.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare