; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (4)

Irina Baeva, despre relația cu Gabriel Soto: „A fost o greșeală pe care am plătit-o scump”

02 February 2021

S-au logodit și sunt fericiți împreună, însă începutul relației lor a lăsat urme în sufletul ei. Irina Baeva a vorbit pentru prima oară public despre versiunea sa în ceea ce privește relația pe care o are de mai bine de doi ani  cu Gabriel Soto.

De când relația romantică dintre Irina Baeva și Gabriel Soto a devenit cunoscută, cuplul a fost implicat într-o serie de atacuri. Actriței i s-a reproșat că a pus capăt căsătoriei pe care Soto a avut-o cu Geraldine Bazán. Acum, modelul de origine rusă rupe tăcerea și îi spune partea sa de adevăr.

 

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era despărțit,

Irina Baeva

“Poate că a fost un pas grăbit, poate că a fost o greșeală pe care am plătit-o scump. Și continui să o fac până în ziua de azi. Că am făcut-o din dragoste. M-am îndrăgostit de un bărbat despărțit, care avea o poveste, care avea un bagaj, care nu era pe tiparul meu la 20 de ani ', a mărturisit Irina Baeva cu lacrimi în ochi în timpul unui interviu cu Jordi Rosado. “Poate că a fost o greșeală din partea mea să fiu cu un bărbat separat, dar nu divorțat în acte'. Dar nu tot ceea ce se spune pe rețelele de socializare este adevărat'.

 

Actrița a menționat că „nu am discutat niciodată subiectul și nu o fac din respect'; Cu toate acestea, ea a dezvăluit că și-a întâlnit logodnicul când lucrau împreună la telenovela Vino el amor. Deși, la acea vreme nu exista nimic între ei, cel care  făcut primul pas  a fost Soto și, din acel moment, i-a spus despre situația din căsătoria sa.

 

„Ca răspuns la acea onestitate și sinceritate pe care mi-a spus-o că se desparte, i-am spus„ ok. Dar două lucruri sunt importante pentru mine: nu voi fi cu o persoană cu jumătate de inimă, care are lucruri neterminate; Nu voi fi într-o astfel de relație. Și doi: dacă vrei să iei o decizie drastică, cum vrei să o iei, este pentru tine; nu este pentru mine', a mai spus ea despre discuțiile pe care le-a avut cu Gabriel Soto. „A fost foarte important pentru mine să-i precizez asta.'

 
 
 

„Am cerut să vorbesc personal cu Geraldine Bazán”,

Irina Baeva

 

 
 

Irina Baeva a mai precizat că „Îmi place să vorbesc în față' și „Am cerut să vorbesc personal cu Geraldine Bazán. „L-am întrebat pe Gabriel. Nu s-a întâmplat niciodată. Intenția mea nu a fost niciodată să rănesc pe cineva”.

Irina Baeva este convinsă că „au existat multe greșeli' în modul în care a fost gestionat începutul relației sale cu Gabriel Soto pentru că „există o mie de versiuni, o mie de povești, o mie de minciuni'. Și, deși, la început a fost foarte complicat și chiar a primit mesaje cu amenințări și dorințe de moarte, timpul i-a ajutat doar să aibă o relație puternică.

„Suntem fericiți, într-o relație solidă, bazată pe o relație bazată pe încredere și transparență încă din prima zi', a comentat ea. „Situația este atât de [solidă] încât ne vom căsători și vom întemeia o familie.'

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare