Homepage  / Vedete străine

Irina Baeva rupe tăcerea despre despărțirea de Gabriel Soto. Ce a declarat actrița din „Iubiri fără hotar”

Irina Baeva rupe tăcerea despre despărțirea de Gabriel Soto. Ce a declarat actrița din „Iubiri fără hotar”
6

de Anda Dincă,

Zvonurile că actorii Irina Baeva și Gabriel Soto, pe care îi puteți vedea în prezent la Acasă în telenovela „Iubiri fără hotar” („Amor dividido”), s-au despărțit circulă de mai bine de o lună. Aflată la un eveniment în Ciudad de Mexico Irina a vrut să pună punct bârfelor apărute și a declarat că ea și Gabriel formează în continuare un cuplu.

Irina Baeva rupe tăcerea despre despărțirea de Gabriel Soto

„Suntem foarte bine, așa cum cu siguranță ați putut vedea cu toții. Nu ne-am despărțit niciodată, nu am încheiat niciodată relația. Nu am avut niciodată nicio criză, nicio problemă, ne-am despărțit doar din cauza muncii. Nu suntem siamezi, el lucrează, eu lucrez, suntem împreună atunci când se poate și dacă nu vă împărtășim anumite lucruri pe rețelele de socializare este pentru că singura noastră preocupare este să ne bucurăm unul de celălalt. Nu trebuie să stau să mă gândesc că trebuie să pun o poză pe rețele ca să creadă lumea că suntem împreună. Suntem într-o etapă în care nu trebuie să dovedim nimic nimănui. Dacă vreți să credeti că suntem bine, super, mulțumim, dacă nu vreți să credeți că suntem bine, nu-i nimic. Asta nu schimbă lucrurile între noi”, a spus Irina, citată de peopleenespanol.com.

La rândul său Gabriel a dat de înțeles că nu a pus punct poveștii de iubire cu frumoasa rusoiacă. Chiar dacă nu a infirmat zvonurile, el a zis celor de la peopleenespanol.com că termină anul fericit din punct de vedere emoțional: „Închei anul plin de binecuvântări, cu sănătate, cu muncă, cu dragoste, cu dragostea fiicelor mele, cu un proiect care este cel mai important din cariera mea. Simt că am ajuns la o maturitate profesională și, chiar dacă mă apropii de 50 de ani, sunt în cea mai bună formă fizică, iar emoțional sunt în cel mai bun moment al meu”.

Gabriel-Soto-si-Irina-Baeva-241731694_173292048264363_5357054719503992830_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Gabriel Soto joacă în „Mi camino es amarte”

Actorul joacă în prezent în telenovela “Mi camino es amarte”, alături de Susana González, Mark Tacher și Ximena Herrera. Producția realizată de Televisa a avut premiera în Mexic pe 7 noiembrie și este adaptarea unei telenovele chiliene din 2017, “El camionero”. În “Mi camino es amarte” Gabriel îi dă viață lui Memo, un șofer de camion care află că are o fiică despre care nu știa. Pentru filmările acestui serial Gabriel a învățat să conducă un camion și a făcut baie într-un râu complet dezbrăcat.

Irina Baeva (30 de ani) și Gabriel Soto (47 de ani) s-au îndrăgostit la filmările primei telenovele la care au lucrat împreună, „Vin iubiri neașteptate” („Vino el amor”, 2016-2017). Relația lor a debutat cu scandal, deoarece la vremea aceea Soto era încă însurat cu Géraldine Bazán, mama celor două fetițe ale lui. Gabriel a cerut-o de soție pe Irina pe 25 octombrie anul trecut, chiar de ziua ei de naștere, însă din cauza pandemiei, dar și a programelor încărcate nu au avut timp să stabilească detaliile nunții.

Trailerul noului serial în care joacă Gabriel, “Mi camino es amarte”:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton