; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irem

Irem Helvacıoglu din „Lacrimi la Marea Neagră” are un nou proiect

28 January 2020

După terminarea filmărilor la serialul „Lacrimi la Marea Neagră', toamna trecută, Irem Helvacıoglu a luat o binemeritată vacanţă, însă recent ea a semnat pentru un nou proiect.

Conform aksam.com.tr, actriţa de 30 de ani (pe care îi va împlini pe 2 februarie) va juca în filmul „Eflatun', alături de Kerem Bürsin (pe care îl ştiţi din serialul „Inima oraşului'). Filmările vor începe în curând la Istanbul, iar regizorul peliculei, Cüneyt Karakuș, promite şi alte nume cunoscute în distribuţie. În afară de „Lacrimi la Marea Neagră' (producţie care a fost difuzată la noi de Kanal D), în care i-a dat viaţă unei femei abuzate de soţ, pe Irem aţi mai văzut-o în „Suleyman Magnificul', „Valea lupilor' şi „Guneş'. 

Irem, care şi-a făcut debutul în actorie în 2010, a fost fascinată de personajul pe care l-a jucat în „Lacrimi la Marea Neagră':

„Nefes este întruchiparea femeii puternice, care îşi găseşte resursele de a se transforma uluitor din victimă în învingătoare. Mi-a plăcut enorm să intru în pielea acestei tinere extraordinare, să o înţeleg şi să o aduc în faţa telespectatorilor. Din povestea lui Nefes sunt atât de multe de învăţat!'. Actriţa a explicat că pentru a-i da viaţă acestei tinere care luptă să-şi recapete libertatea dintr-o relaţie plină de violenţă, a ţinut mereu cont de indicaţiile regizorului şi ale scenariştilor. „Cu toţii s-au străduit să scoată din noi ce e mai bun pentru personajele noastre', a mărturisit ea. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare