; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ipostaza tandră în care au fost surprinși Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Cei doi au plecat într o vacanță romantică (2)

Ipostaza tandră în care au fost surprinși Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Cei doi au plecat într-o vacanță romantică

22 June 2021

Andreea Bălan se bucură cu adevărat de venirea verii și relaxarea restricțiilor. Artista a plecat alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, într-o vacanță romantică, pe plaiuri elene. În fotografiile dom Grecia, pe care cei doi le-au postat online, se vede cu ochiul liber că au parte de momente memorabile, pline de iubire. 

 

La scurt timp după ce și-a anunțat fanii că urmează să plece într-o nouă vacanță, Andreea Bălan a plecat împreună cu partenerul ei în Grecia, scrie spynews.ro. Imediat ce a ajuns la destinație, Bălan nu a ezitat și le-a împărtășit celor care o urmăresc în mediul online primele imagini din destinația de poveste. Același gest l-a făcut și Tiberiu Argint, care a postat la rândul său o imagine care surprinde o ipostază tandră alături de faimoasa jurată de la „Te cunosc de undeva!'.

Andreea Bălan și iubitul ei au ales ca destinație de vacanță Grecia

În fotografiile postate pe Instagram, Andreea Bălan pare că se simte extraordinar în Grecia, alături de Tiberiu Argint. Artista zâmbește în toate fotografiile, dar imaginea care a dovedit tututor că iubirea plutește în aer este cea în care cei doi îndrăgostiți se plimbă de mână în timp ce admiră peisajul.

 

 Vezi galeria foto >

 

În vacanță și în Egipt

De curând, Andreea Bălan s-a întors dintr-o vacanță în Egipt. Acolo, vedeta le-a avut alături pe mama și fiicele ei, Ella și Clara. Vedeta a spus, de curând, într-un material difuzat la Antena Stars, că în timp ce ea va fi plecată în Grecia și fiica cea mare va fi în propria ei vacanță: o tabără cu grădinița.

„Săptămâna viitoare este ziua mea pe 23 iunie și o să plec câteva zile în Grecia, Elluța o să aibă o vacanță cu grădinița cu cercetași, am încredere în doamnele educatoare, am încredere în cei de la grădiniță. Abia aștept să plece, să se obișnuiască, să să doarmă cu alți copii', a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Anul acesta, Tiberiu Argint și Andreea Bălan au mai fost anul acesta și în Dubai.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare