; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| Ionuţ Tănase de la “Dansez pentru tine” a devenit tătic

26 March 2013

Câştigătorul celui de-al 12-lea sezon “Dansez pentru tine” a avut o săptămână plină de emoţii. Ionuţ Tănase a devenit tătic, iubita lui aducând pe lume primul lui bebeluş.

“Bebe a avut la naştere 3,340 kg şi 49 de cm. Emoţiile au fost copleşitoare. Cred că am plâns pe tot parcursul operaţiei”, a povestit Ionuţ.

Câştigătorul de la “Dansez pentru tine” a asistat la naştere şi a recunoscut că primul copil din viaţa sa i-a adus cea mai mare împlinire pe care o poate simţi un om.

photo-4

Picture 1 of 6

“Mereu când vin în vizită la spital mă abţin să nu plâng, să nu plâng de toată splendoarea aceasta de copil, care este absolut perfect, care degajă o blândeşte şi o dragoste ieşite din comun. Sunt fericit, sunt împlinit deoarece am lângă mine oamenii care ating perfecţiunea. Nu mai e nevoie de alte cuvinte pentru a exprima tot ce simt, pentru că în momentul ăsta sunt cel mai fericit om de pe pământ, iar pentru mine şi familia mea este tot ceea ce contează”, a mai spus fostul partener al lui Jojo de la “Dansez pentru tine”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare