; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

29790655_117476985767807_5492270683831121397_n

Ionuț Sugacevschi, finalist la „Exatlon”, s-a despărțit de soția sa. Ce mesaj i-a transmis aceasta!

28 June 2018

Finalistului emisiunii „Exatlon' nu îi merge tocmai bine în viața personală. După ce a fost dezamăgit că nu a câștigat concursul de la Kanal D, în urma căruia dacă ar fi câștigat, dorea să facă nunta cu cea care îi era deja soție, Nella, se pare că cei doi nu mai sunt împreună.

 

 

Planurile de nuntă au fost date peste cap, iar Ionuț a rămas și fără premiul cel mare de la „Exatlon' și fără soție. Se pare că decizia i-a aparținut chiar ei, tot ea fiind cea care a anunțat separarea prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. Motivele par a fi bine întemeiate, iar dezamăgirea Nellei este una pe măsură, mesajul transmis fiind unul dur, dar emoționant:

 

Tu n-ai fost pregătit să mă ai. N-ai fost pregătit să primești atâta iubire și respect. Cred că nici acum nu ești, dar asta nu mai contează. Sper să fii fericit. Sper să înțelegi că dragostea nu înseamnă doar atracție fizică și un chip tânăr. Pentru că dacă tu asta crezi că înseamnă iubirea, înseamnă că nu vei fi niciodată cu adevărat fericit. Nici tu nu vei rămâne veșnic tânăr, nici tu nu vei atrage femeile la nesfârșit cu un chip frumos. 
  
 Și mai știi ce? Când o să simți că totul s-a sfârșit, învață să vorbești. Învață că omul de lângă tine merită să știe adevărul, măcar de dragul clipelor petrecute împreună. 
  
 Îți doresc să fii fericit. Nu te învinovățesc. 
  
 Cu drag, 
  Femeia care te-a iubit cel mai mult', este mesajul transmis de Nella.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare