Homepage  / Televiziune

Ionuț Rusu și George Tănase, eliminați de la America Express, sezonul 2. „Plecăm amândoi mai fericiți”

Ionuț Rusu și George Tănase, eliminați de la America Express, sezonul 2. „Plecăm amândoi mai fericiți”
6

de Roxana Mirea,

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express, sezonul 2, aseară, 15 noiembrie 2023. Cei doi comedianți își doreau mult să rămână în show-ul difuzat de Antena 1, însă culoarea totemului din cufărul pe care Alexia și Aris Eram l-au primit atunci când au câștigat imunitatea a fost roșie. 

Ionuț Rusu și George Tănase, eliminați de la America Express, sezonul 2 

Ionuț Rusu și George Tănase au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de echipele Ada și Tony Galeș și Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Primele care au ajuns la Irina Fodor au fost Ada și Tony, urmate de Sânziana și Laura.  

Cum Ionuț Rusu și George Tănase au ajuns ultimii, ei au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce culoare va avea soarele din cufărul deținut de Alexia și Aris Eram. Din nefericire pentru cei doi, soarele a fost roșu.  

Așadar, Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. 

Asta este, nu-i problemă! Ne-a făcut o deosebită plăcere! Mulțumim, ne-am distrat!”, aspus George.  

Toți ceilalți concurenți i-au aplaudat pe George și Ionuț, iar unii dintre ei chiar aveau lacrimi în ochi la aflarea verdictului.   

Ionuț Rusu și George Tănase, eliminați de la America Express, sezonul 2. (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Îmi pare rău că pleacă băieții! Mi se par niște oameni OK, buni și amuzanți. Nu îmi doream să plece acasă”, a dezvăluit Ada Galeș, printre lacrimi. 

„Noi am plecat de acasă cu simpatia față de băieți. A fost întotdeauna o simpatie. De când ne-am cunoscut”,  a adăugat Sânziana Negru. 

Am vorbit de echilibru zilele acestea. Să știți că voi ați făcut ca această gașcă să fie echilibrată. Vă mulțumim pentru asta”, le-a spus Irina Fodor, care cu greu și-a stăpânit lacrimile, lui George Tănase și Ionuț Rusu.  

Sunt niște băieți de nota 10, care au luat totul până acum cu zâmbet. Chiar mi se pare că aduceau fericire în echipă!”, a mărturisit Alexia Eram, cu aceeași emoție în glas.  

Ionuț Rusu și George Tănase, recunoscători pentru experiența America Express 

„Chiar merită fiecare clipă. Noi ne-am dat seama abia astăzi cât de important este mentalul aici și cât de important este să trăiești fiecare clipă. Ne-am dorit mult să mergem mai departe, dar poate este un nou pas pentru viața noastră de acasă, să ne bucurăm acasă de fiecare clipă. Cred că asta este cel mai important”, a spus George Tănase.  

Cred că plecăm amândoi mai fericiți de aici decât am venit, ceea ce nu coincide cu ce ne-am așteptat. Ne-am dat seama cât de norocoși suntem. Doamne, în ce condiții pot trăi unii oameni și cu toate astea, nu se plâng cum ne plângem noi. Mi-am dat seama că am câștigat foarte mult și că o să mă schimb. Mi-am dat seama aici ce este defect la mine. M-am confruntat eu cu defectele mele și m-am confruntat eu pe mine”, a spus și Ionuț Rusu.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton