Homepage  / Vedete româneşti

Ionuț Rusu, prima reacție după ce el și George Tănase au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2

Ionuț Rusu, prima reacție după ce el și George Tănase au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2
9

de Roxana Mirea,

Ionuț Rusu a făcut primele declarații după ce el și George Tănase au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. Cei doi comedianți au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de echipele Ada și Tony Galeș, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Iată ce mesaj a transmis acum Ionuț Rusu.  

Ionuț Rusu, după ce el și George Tănase au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express, sezonul 2, aseară, 15 noiembrie 2023. Cei doi comedianți își doreau mult să rămână în show-ul difuzat de Antena 1, însă culoarea totemului din cufărul pe care Alexia și Aris Eram l-au primit atunci când au câștigat imunitatea a fost roșie. 

După ce s-a aflat că ei au părăsit competiția, Ionuț Rusu a avut o primă reacție pe rețelele sociale. El a scris un mesaj despre experiența de la America Express, alături de o serie de imagini din ediția de aseară a emisiunii de la Antena 1.  

Mulțumim că ne-ați suportat stângăciile și tot ce am scos pe gură în emisiunea asta! Cu toate că așteptările probabil au fost mai mari, suntem doi aerieni cu intenții bune. Am învățat o mulțime de lucruri în experiența asta și suntem recunoscători că am avut această oportunitate unică. Gracias vouă în primul rând pentru că ne-ați urmărit, gracias echipei @americaexpressromania și gracias colegilor alături care am străbătut continentul (mă rog, două țări…una jumate, nu mai mint)!  

P.S. Am început sa fim mai bărbați după, alaltăieri am pus antigel în mașini”, a scris Ionuț Rusu pe Instagram.  

Ionuț Rusu, după ce el și George Tănase au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ionuț Rusu și George Tănase, recunoscători pentru experiența America Express 

Cum Ionuț Rusu și George Tănase au ajuns ultimii, ei au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce culoare va avea soarele din cufărul deținut de Alexia și Aris Eram. Din nefericire pentru cei doi, soarele a fost roșu.   

Chiar merită fiecare clipă. Noi ne-am dat seama abia astăzi cât de important este mentalul aici și cât de important este să trăiești fiecare clipă. Ne-am dorit mult să mergem mai departe, dar poate este un nou pas pentru viața noastră de acasă, să ne bucurăm acasă de fiecare clipă. Cred că asta este cel mai important”, a spus George Tănase.   

Cred că plecăm amândoi mai fericiți de aici decât am venit, ceea ce nu coincide cu ce ne-am așteptat. Ne-am dat seama cât de norocoși suntem. Doamne, în ce condiții pot trăi unii oameni și cu toate astea, nu se plâng cum ne plângem noi. Mi-am dat seama că am câștigat foarte mult și că o să mă schimb. Mi-am dat seama aici ce este defect la mine. M-am confruntat eu cu defectele mele și m-am confruntat eu pe mine”, a spus și Ionuț Rusu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton