; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ionuţ Iftimoaie: “Uneori şi răbdarea mea are limite … ”

16 April 2013

A început numărătoarea inversă pe platourile emisiunii Jumătatea mea ştie!', care va începe pe 11 mai, de la ora 21.00, la Kanal D. Atmosfera la filmări este din ce în ce mai competitivă, iar Andreea Tonciu şi Ionuţ Iftimoaie, ajutoarele lui Cove în show-ul concurs,  fac spectacol în permanenţă.

Cei doi se tachinează non-stop, iar când cuvintele nu mai au putere de convingere, se încing lupte' corp la corp în platou.

Uneori şi răbdarea mea are limite. Ca să nu o mai auzim, câteodată o scot pe Tonciu din platou pe sus! E uşoara ca un fulg.  Silicoanele ei cântăresc numai 250 de grame 🙂  Colegii mai glumesc pe seama noastră şi imi spun că un Hercule ar trebui să ridice şi altceva decât paie, beţe şi chibrituri, spune Iftimoaie.

Alteori, Cove şi cu mine ne aliem şi o scoatem pe Tonciu din pepeni. Când nu mai are niciun argument, ţipă sau râde.  Din fericire, Andreea nu se supără!', a adăugat acesta.

 

Emisiunea  Jumatatea mea stie!', prezentata de Cove, va incepe pe 11 mai, de la ora 21.00, la Kanal D. In fiecare editie a show-ului, un cuplu din cele patru concurente, va pleca acasa cu o masina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare