Homepage  / Televiziune

Ionuț Iftimoaie părăsește Survivor România 2023. Fostul luptător, discurs în lacrimi. „Plătesc cu lucrul cel mai de preț”

Ionuț Iftimoaie părăsește Survivor România 2023. Fostul luptător, discurs în lacrimi. „Plătesc cu lucrul cel mai de preț”
15

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 17 aprilie 2023, în a doua zi de Paște, la Pro TV. Un nou concurent a părăsit competiția prezentată de Daniel Pavel. Primele declarații făcute de Ionuț Iftimoaie, după anunțul veștii că pleacă acasă.

Ionuț Iftimoaie a părăsit Survivor România, 17 aprilie 2023

Seara de luni, 17 aprilie, a început cu primele reacții ale membrilor tribului Taino după ieșirea lui Kamara și după ce planul lui Alin de a-l elimina pe Dan a eșuat. „Am avut emoții de zici că eram eu la nominalizare”, a admis Alexandra Ciomag, în timp ce Porkolab a menționat că acest rezultat a fost ”o palmă pentru Alin”.

Daniel Pavel i-a chemat apoi pe concurenți într-un Consiliu de Urgență, încărcat de vești importante.

Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția. Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului. Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă… acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie”, este mesajul transmis de Daniel Pavel, conform sursei citate.

Astfel, luni seară, Ionuț Iftimoaie a părăsit competiția Survivor România 2023. Fostul sportiv se confruntă în aceste zile cu o problemă familială.

Ionuț Iftimoaie părăsește Survivor România 2023. Fostul luptător, discurs în lacrimi. „Plătesc cu lucrul cel mai de preț”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Un campion adevărat”, „Restul ce au rămas si l-au denigrat atâta, să se gândească cum se simt cei dragi ai lor acasă??? Că de familia lui Ionuț nu i-a interesat. BRAVO Ionuț”, „Care motive personale? Familia nu a mai suportat să îl vadă pe Ionuț umilit de o adunătură de proști, agramați, anonimi, așa zișii faimoși ai acestui sezon… Bravo, Ionuț! Ești de neegalat în toate privințele. Jos pălăria pentru tine omule!” sunt doar câteva dintre comentariile făcute de fani, pe contul oficial de Instagram al show-ului de la Pro TV, imediat ce au aflat de plecarea Faimosului.

Reacția lui Ionuț Iftimoaie, după ce s-a aflat că pleacă acasă

Ionuț Iftimoaie a început să plângă după anunțul făcut de Daniel Pavel.

Pentru a fi aici, pentru a obține ceea ce am obținut, plătesc cu lucrul cel mai de preț pe care îl am. Timpul. Timpul meu efectiv de viață, pe care îl dedic într-o parte, în loc să îl dedic în altă parte. Și am făcut acest lucru și mi-am promis că o să fac mereu acest lucru atâta timp cât știu că acasă e bine. Pentru că de acolo îmi vine forța. Știu că parcursul meu aici a fost unul destul de tumultuos. A fost presărat cu foarte multă ceartă, cu foarte multe cuvinte aruncate, care au durut mult.”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Fostul sportiv a fost îmbărbătat de gazda show-ului de la Pro TV. 

Familia ta are nevoie de tine acasă! Sunt probleme personale de o natură extrem de importantă. Este o excepție de la ceea ce facem aici. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al tău, se pot rezolva”. 

Ce se întâmplă la Survivor România – ediția de marți, 18 aprilie 2023

Cu plecarea mea, ați rămas cei mai puternici”, așa și-a încheiat Ionuț aventura în show. 10 concurenți. Atât mai sunt în tribul Taino, iar pentru ei provocarea merge mai departe. Îi așteaptă o nouă luptă pentru Imunitate, pentru colanul care le asigură locul pentru cel puțin încă o săptămână!

Incredibil pentru mine că am ajuns în punctul ăsta”, va spune diseară unul dintre concurenți, în timp ce Carmen, Ștefania și Bianca vor realiza că sunt ultimele rămase din fostul trib al Faimoșilor. Cum se vor schimba strategiile și cine va ajunge la vot, descoperim în doar câteva ore.

Daniel-Pavel-Joc-ImunitateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 15

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton