; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ionuţ Iftimoaie cauzează accidente grave la Antena 1

20 December 2010

Pe 21 decembrie, la Antena 1, veţi putea urmări ce au pus la cale cei din echipa „plasei de stele' pentru Ionuţ Iftimoaie, luptătorul de K1, după ce au reuşit să îl convingă să filmeze un spot publicitar de Crăciun, chipurile.

.

Ce a rezultat în urma farsei? Şase maşini distruse, un camion ars, 2 kilograme de explozibil utilizat şi un protagonist paralizat de supriză.

Ionuţ Iftimoaie a fost atras în plasa lui Dan Negru sub pretextul că va filma un spot publicitar al campaniei Moş Crăciun nu întârzie niciodată'. Ideea farsei a pornit de la faptul că există oricând posibilitatea ca ceva să nu meargă bine într-o echipă care antrenează foarte multe persoane. Aceasta a fost şi situaţia echipei din care a făcut parte Ionuţ Iftimoaie pentru filmarea spotului publicitar de Crăciun.

Odată ajuns la locul filmării, Ionuţ Iftimoaie a fost întâmpinat de echipa de filmare: regizor, asistentă regie, redactor şi operatori. I s-a explicat ce are de făcut, iar după o scurtă discuţie cu echipa, nimic nu părea prea complicat pentru luptător. Începerea efectivă a filmării a fost însă momentul în care lucrurile au luat o întorsătură ciudată.

Semnul de începere al filmării trebuia să fie dat de Ionuţ Iftimoaie cu ajutorul unei fumigene. Din păcate pentru luptător, comunicaţiile „s-au stricat', iar el a dat semnalul mai devreme. Circulaţia nu era închisă şi iadul a început cu tamponarea a două maşini. De aici şi până la dezastru total nu a mai fost decât un pas. Ionuţ Iftimoaie a devenit brusc responsabil pentru nefericitele evenimente care au dus la distrugerea a 6 maşini şi arderea unui camion.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare