; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ionut cristache

Ionuţ Cristache (ex Antena 3) se alătură echipei TVR 1

19 October 2016

Ionuţ Cristache s-a alăturat echipei TVR. Jurnalistul, cu o experienţă de opt ani în mass-media, va modera principalul talk-show de la TVR 1.

ionut-cristachePotrivit unui comunicat TVR, cu ajutorul lui Ionuț Cristache, echipa TV se va consolida: „Aveam nevoie de un tânăr cu experienţă care să construiască, împreună cu o echipă, un nou produs de tip talk-show, adaptat nevoilor şi cerinţelor pieţei', a declarat Irina Radu, Preşedinte-Director General al TVR.

„Televiziunea publică are nevoie de un concept diferit, de o altfel de abordare, de o nouă perspectivă, mai mult curaj, imaginaţie, verb potrivit şi pentru publicul mai tânăr', a mai adăugat Irina Radu.

Ionuţ Cristache a debutat ca redactor la secţia teritoriu a redacţiei Observator. Timp de doi ani, el a coordonat staţiile locale şi a redactat materialele de jurnal matinal, la Observator. În calitate de reporter la secţia Politic a posturilor Antena3/Antena1, a fost acreditat la Senat şi Palatul Cotroceni timp de aproape 4 ani. În această perioadă, a fost dublu premiat de APTR pentru anchetă (în 2012 şi 2013). Ionuţ Cristache a realizat emisiunea de satiră „CaN România', difuzată săptămânal de Antena 3. În paralel cu acest proiect, jurnalistul a realizat, timp de aproape şase luni, „Ediţie Specială', o emisiune axată pe actualitate, împreună cu Maria Coman.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

1. Eurovision-ul şi Campionatul Mondial de Fotbal se vor vedea la TVR 1

2. TVR 1 are, de astăzi, cinci emisiuni de ştiri în grilă

3. Noua grilă TVR 2. Raluca Arvat (ex ProTV) prezintă Telejurnalul de la 19.00

4. TVR se reorganizează editorial: cum arată noile grile de programe

5. FOTO. TVR 2 difuzează serialul japonez „Aripi de mătase'. La ce oră începe primul episod

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare