; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Photo by Ionut Georgel Belei in

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 „Chefi la cuțite”, a făcut anunțul cel mare! Ce decizie a luat tânărul

03 March 2021

Viața lui Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 „Chefi la cuțite', s-a schimbat total de la finala competiției culinare de la Antena 1. 

Tânărul care a făcut parte din echipa lui Chef Bontea a anunțat de curând că se căsătorește! Ionuț formează un cuplu cu partenera sa, Sabina, de trei ani de zile. 

Ionuț este mai decis ca niciodată se renunțe la burlăcie, chiar dacă marele eveniment este încă sub semnul îndrebării din cauza pandemiei. Acesta a făcut dezvăluirile în direct la Antena Stars: 

„Nu suntem încă căsătoriți. Urmează anul acesta, sperăm. Suntem împreună de trei ani și trei luni. Este a doua oară când apar cu iubita mea la televizor’, a spus Ionuț Belei, la Antena Stars.

Câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite a preferat să nu se afișeze des cu partenera sa de viață, ambii preferând să se concentreze pe studii, carieră și relația lor. Partenera lui Ionuț a dezvăluit că se pregătește să devină avocată. 

„Încă nu m-a cerut. Toată lumea crede că m-am îndrăgostit de preparatele lui culinare, dar nu este adevărat, m-a cucerit prin simțul umorului. Chiar mă simt foarte norocoasă că Ionuț știe să gătească. L-am susținut foarte mult când era la Chefi la cuțite. Nu pot să spun că Ionuț s-a schimbat în tot acest timp, poate doar că a devenit mai disciplinat. Lumea îl oprește pe stradă, eu nu sunt obișuită, dar trebuie să mă obișnuiesc. Eu sunt masterandă la Facultatea de Drept, sunt viitoare avocată', a spus iubita lui Ionuț Belei, la Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare