Sâmbătă, 2 august, jurnalistul Ion M. Ioniţă, redactor-şef al publicaţiilor Historia și Foreign Policy este invitatul Dianei Bart, la „Click! Poftă Bună!“.
Sâmbătă, 2 august, jurnalistul Ion M. Ioniţă, redactor-şef al publicaţiilor Historia și Foreign Policy este invitatul Dianei Bart, la „Click! Poftă Bună!“.
Cei doi vor prepara crap umplut cu ciuperci, cașcaval, usturoi și ceapă, peștele făcând parte dintre alimentele preferate ale ziaristului.
Andrei Țandără, bucătarul emisiunii „Click! Poftă Bună!“, vă arată cum să faceţi o delicioasă piadina (lipie italienească) umplută. De asemenea, chef Andrei prepară și un mușchi de vacă cu sos de roșii și presărat din belșug cu parmezan ras.
După 18 ani în care a lucrat în bucătăriile marilor restaurante din Irlanda, Norvegia și Estonia, chef Nico Lontras s-a întors acasă să ne rafineze gusturile. El gătește un preparat extrem de savuros din bucătăria fusion, rață cu piure de portocale și „grădină de vară“.
Chef Marian Lupu, un tânăr bucătar talentat și creativ, va găti o salată ușoară și rapidă cu ton roșu.