; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ion haiduc dda

Ion Haiduc, declarație surprinzătoare la ”Dincolo de aparențe”: ”În meseria asta, invidia este aproape mereu prezentă”

19 January 2018

Marele actor Ion Haiduc, care o carieră impresionantă de peste 46 de ani, a acceptat să treacă 'Dincolo de aparențe' și să vorbească despre profesia sa, dar și despre viața personală împreună cu Florentina Fântânaru, chiar de pe scena unde joacă de mai bine de 27 de ani.

Ion Haiduc are 70 de ani, dar susține că nu simte deloc că această vârstă îl reprezintă și crede că a reușit să-și păstreze energia tocmai datorită firii sale pozitive.

'Cred că este tare bine că m-a ferit Dumnezeu de invidie. În această meserie invidia este aproape mereu prezentă pentru că nu e vorba neapărat despre bani, că toți aveam salarii la fel, dar aplauzele nu erau la fel. Gloria este cea care dublează existența actorului. Și nu e bine deloc când simți invidia. Pentru că, dacă ai mai puțin talent să spunem, mereu vei găsi câte ceva la ceilalți. Vei spune că au avut pile sau, dacă este vorba despre o femeie, că e amanta nu știu cui. Cred că actoria este una dintre singurele meserii unde îți dorești să ai tot mai mult de muncă', spune Ion Haiduc.

Despre viața sa petrecută pe scenă și poveștile savuroase trăite în toți acești ani alături de mari actori ai României, despre pasiunea sa pentru ezoterism, dar și despre viața alături de soția sa, Ion Haiduc vorbește pe larg în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe', difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare