; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BUCURESTI   LANSARE   SERILE FILMULUI ROMANESC

Ion Dichiseanu luptă pentru viața lui de patru luni. „Îi mulțumim lui Dumnezeu că mai vorbim de el la prezent”

31 March 2021

Mărturisiri impresionante și vești bune de la Spitalul Floreasca: Ion Dichiseanu este în stare staționară și luptă pentru viața sa. Fiica lui, Ioana, alături de fiica ei și mama Simona Florescu au povestit despre starea actuală de sănătate a celebrului actor. 

Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital, noi ne rugăm în continuare să fie din ce în ce mai bine și să ajungă acasă. Stă de ceva vreme în spital și nu e ușor nici pentru noi, nici pentru el. Starea lui este stabilă, este staționar, dar noi vrem să îl aducem repede acasă și ne rugăm la Doamne Doamne să fie lângă el.', a declarat Ioana Dichiseanu în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP' de la Prima TV.

Analizele au fost prost interpretate

Ioana Dichiseanu a povestit la Exclusiv VIP, emisiunea difuzată de luni până joi, de la 15.00, la Prima TV despre  cum a pornit  boala lui Ion Dichiseanu și ce greșeală medicală i-a declanșat problemele care îl țin în spital de mai bine de 4 luni.

Nu a pornit dintr-o suferință anume, el este un fost fumător și a avut o saturație ușor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie și CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate.

A făcut o bronhoscopie și, la 11 zile după aceasta, s-a prăbușit și am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Diagnosticul nu era unul plăcut, cred că mulți nu ar fi trecut peste. Și uite că Dumnezeu a fost și este lângă el și acum', a spus Ioana la Exclusiv VIP.

În emisiunea lui Cristi Brancu cele trei femei, cele mai importante din viața marelui actor român, au făcut un apel la toți cei care îi iubesc să trimită un gând bun către Ion Dichiseanu.  

Îl iubim și vrem să fie în continuare la fel de ambițios și cu la fel de multă voință, pentru că degeaba Dumnezeu lucrează dacă omul nu-și dorește. El iubește viața, oamenii și își dorește să trăiască', a declarat Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu.

Sursa foto: Prima TV, Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare