; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Marinescu, Laura Nicolau, Paula Iacob, Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu gătește mâncăruri de odinioară, la „Cireaşa de pe tort”

19 November 2014
Marius Marinescu, Laura Nicolau, Paula Iacob, Ion Dichiseanu

Poveşti din vremuri apuse şi „mâncăruri de odinioară' sunt reamintite săptămâna aceasta la „Cireaşa de pe tort' de Ion Dichiseanu, Paula Iacob, fostul senator Marius Marinescu şi jupâneasa Laura Nicolau.

 

 

Actorul Ion Dichiseanu îşi întâmpină primul musafirii la „Cireaşa de pe tort', joi, 20 noiembrie, şi îi îmbie cu bucate alese, acompaniate de balade româneşti cântate alături de lăutari.

Apoi vine rândul lui Marius Marinescu, care îşi aminteşte cu drag de călătoriile cu tramvaiul din copilăria în Bucureştiul de altădată şi găteşte „mâncăruri de odinioară', vineri, 21 noiembrie. Avocatul Paula Iacob îşi aminteşte de trecut şi de personalităţile vremurilor de demult, care îi călcau pragul. Ca o gazdă cum se cade, pregăteşte pentru invitaţi preparate dragi sufletului ei, sâmbătă, 22 noiembrie.

Săptămâna se încheie în stilul inconfundabil şi extravagant al doamnei Laura Nicolau, patroana unei celebre locante bucureştene. Cu un profund respect pentru „tabieturile gastronomice' ale vremurilor apuse, dar nu uitate, Laura Nicolau îşi poartă oaspeţii înapoi în timp, duminică, 23 noiembrie, la „Cireaşa de pe tort'.

„Când aveam 25 de ani şi vă iubeam în taină, nu mă gândeam că peste atâţia ani voi sta la masă cu Dichiseanu. Era ceva la care nu puteam ajunge', îşi confesează Laura Nicolau amorul ascuns din tinereţe, impresionându-l pe Ion Dichiseanu.

Printre amintiri şi gusturi rafinate, personalităţile încearcă să câştige aprecierile bucătarului Horia Vîrlan şi titlul de cea mai bună gazdă a săptămânii. Nu pierdeţi ediţiile cu parfum de odinioară ale „Cireșei de pe tort', de joi până duminică, de la 19.30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare