; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ion Cristoiu: “Publicul strică mass-media, nu invers”

10 June 2013

„Să scrii un editorial în fiecare zi e un coşmar…”, aşa îşi începe povestea despre o carieră închinată jurnalismului cunoscutul om de presă şi scriitor Ion Cristoiu, care este invitatul Marinei Constantinescu luni, 10 iunie, de la ora 23.00, la “Nocturne”, de la TVR 1.

Marina Constantinescu va încerca să afle de la invitatul ei parcursul profesional al acestuia, ce este un lider de opinie, dacă este presa coruptă, amănunte despre relaţia public – presă în România.

„Toţi trăncănim la talk-show-uri şi toţi scriem. Ce diferenţă e între mine, cu 40 de ani de citit la Biblioteca Academiei, şi un personaj pitoresc care „le ştie pe toate”?' se întreabă jurnalistul, dezbătând cu moderatoarea rolul celor care apar pe micul ecran – fiind sau fără a fi lideri de opinie ori specialişti într-un domeniu, oricare ar fi acela.

“Publicul strică mass-media, nu invers”, este de părere gazetarul Ion Cristoiu, care va explica detaliat punctul său de vedere la “Nocturne” de luni seară, la TVR 1. „Mie îmi pare rău că n-am fost corupt. Oricum, imaginea este că toţi suntem corupţi', mai continuă invitatul.

Ion Cristoiu mărturiseşte că nu s-ar mai întoarce la conducere în presă decât pentru un singur lucru. Aflaţi care este acest lucru la ediţia din 10 iunie a emisiunii “Nocturne” de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 23.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare