; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ion Caramitru la Garantat 100

Ion Caramitru, la „Garantat 100%”: „Sunt bani care pot fi daţi pentru cultură”

17 April 2015

Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu directorul Teatrului Naţional Bucureşti duminică, 19 aprilie, de la 23.50, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Ion Caramitru la Garantat 100

Renumit actor de teatru şi de film. Regizor. Preşedinte al Uniunii Teatrale din România şi director al Teatrului Naţional Bucureşti. A avut zeci de roluri în teatru şi în film, a fost ministru al culturii, a fost Ofiţer de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic (decorat în 1995 de către Regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord). De asemenea, deţine titlul de Cavaler al Ordinului Literelor şi Artelor (Franţa 1997), Ordinul pentru Merit al României în grad de Mare Cruce, 2000, dar şi Crucea Casei Regale a României.

Ion Caramitru a acceptat pentru a treia oară invitaţia moderatorului şi realizatorului TVR Cătălin Ştefănescu de a veni la „Garantat 100%'.

„Prima dată am înregistrat cu Ion Caramitru la Cluj, pe vremea când emisiunea se producea la TVR Cluj, acum vreo 16 ani. Apoi, a mai acceptat invitaţia „Garantat 100%' când emisiunea a început să fie realizată la Bucureşti, adică în urmă cu 12 ani. Acum, avem un motiv în plus să vină din nou la emisiune: pentru a ne povesti şi despre noul Teatru Naţional Bucureşti, complet renovat şi redeschis publicului'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare