; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vedeta Digi24, Ioana Ţigănilă așteaptă un copil (3)

Ioana Țigănilă (Digi 24) a primit cel mai frumos dar de la Moș Crăciun

29 December 2014

Vedeta Digi 24 Ioana Țigănilă a devenit mamă, ea a sărbătorit Crăciunul alături de primul ei copil. Micuţa Cataleya, cea care a intrat în viaţă cu nota 10, a fost cel mai frumos dar de Sărbători.

Vedeta Digi24, Ioana Ţigănilă așteaptă un copil (3)

„Este de departe cel mai frumos şi mai luminos Crăciun de până acum. Ce aş putea să îmi doresc mai mult decât să privesc bradul împodobit, să îi simt mirosul, să ascult colinde, să privesc răsăritul şi apusul? Şi toate astea în timp ce îmi alăptez fetiţa. Moş Crăciun a venit deja, cu 3 săptămâni mai devreme şi mi-a adus-o pe ea, pe Cataleya. Bonus o recuperare rapidă, graţie medicilor. Acum, dacă ar putea Moşul să înghesuie la el în tolbă şi mai multe ore de somn, ar fi minunat', spune amuzată Ioana.

[Not a valid template]

Şi, pentru că sunt primele sărbători din viaţa ei, Cataleya a avut parte şi de surprize, păstrate de părinţi cu grijă în albumul foto astfel încât, atunci când va creşte, micuţa să îşi aminteasca de ele.

„Am făcut brad. Este primul pe care l-am pregatit de când eu şi sotul meu ne-am mutat la casa noastră. Acum avem un motiv să facem brad, avem şi timp, nu suntem nici la serviciu, nici plecaţi în vacanţă. Ne bucurăm de un Crăciun acasă, alături de familie şi de cei dragi. Am ales un brăduţ în ghiveci, micuţ, dar bogat și frumos. După sărbători, îl vom planta în grădină. Să crească împreună cu Cataleya şi să ne amintească toată viaţa de primul Crăciun împreună. Este răsfăţata familiei de când a venit pe lume. Părinţii, bunicii, mătuşile, unchiul, cu toţii ne-am înscris în competiţia cel mai frumos cadou. Anul acesta cred că a câştigat tati', spune vedeta Digi 24.

Ioana Țigănilă a născut o fetiţă de 3,3 kilograme şi 48 de centimetri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare