; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Picoş din „Narcisa” s-a apucat de rafting

19 October 2011

Ioana Picoş, interpreta avocatei Eva Maria din „Narcisa sălbatică', difuzată de Antena 1, are parte de o toamnă aventuroasă: s-a apucat de rafting, în ciuda temperaturilor nu tocmai confortabile.

Foarte bine echipată şi ghidată de instructor, Ioana nu s-a temut să încerce acest sport deşi cerinţele apărute pe parcurs i-au solicitat destul de mult curajul. Aşadar, s-a încumetat să urce în raft şi să facă faţă râului cu toate pericolele sale: a făcut slalom printre bolovani, răsturnări controlate, s-a aruncat de pe stânci, a testat forţa curenţilor şi a suportat cu stoicism frigul, chiar şi atunci când a rămas în costum de baie la temperaturi destul de scăzute.

Mi-a plăcut la nebunie! Ce am făcut acum este doar începutul, un test să-mi pot da seama ce înseamnă adrenalina. Deşi am mai practicat şi cartingul, o sursă de senzaţii tari,  pot spune că aceasta este prima dată când încerc un sport mai aventuros. În planurile de viitor s-ar putea să intre şi sărituri cu paraşuta', a declarat frumoasa actriţă.

Tot cu ocazia acestei sesiuni de rafting, Ioana a profitat şi de posibilitatea de a vizita zona din apropierea râului Siriu, pe care nu s-a putut abţine să o cureţe de peturi. Aflată la o cascadă, Ioana şi-a folosit umbrela deschisă pentru a strânge peturile din apă. Peturile le-a aruncat la gunoi abia în Bucureşti, transportându-le până acolo în portbagaj.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare