; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana & Dezbracatu

Ioana Petric îl aşteaptă pe Codruţ Kegheş, acasă, la „Cronica Cârcotașilor”

07 July 2015
L-a cunoscut la televizor, a avut plăcerea să lucreze cu el, s-a supărat când a renunţat să mai fie Cârcotaş, dar acum, se bucură „că a revenit cu picioarele pe pământ'. Ioana Petric aşteaptă acum noul sezon al Cronicii, unul în distribuţia căruia va fi şi Dezbrăcatu.
Ioana & Dezbracatu'
„Mi-a adus cu regularitate bancuri proaspete, până într-o zi când a plecat de acasă… Dacă m-am supărat pe el? Normal că m-am supărat, am ajuns, involuntar, copilul părăsit în divorţul anului. Dar l-am iertat', se destăinuie Ioana pe blogul personal. Vedeta Prima TV îşi încheie postarea felicitându-l pe Codruţ Kegheş pentru revenire, ba, mai mult, aşteaptă să ciocnească un pahar, în cinstea deciziei. „Bravo Cici! Ne vedem acasă! Iau eu pâine! PS: Te aştept şi cu o bere!'.
Codruţ Kegheş s-a alăturat echipei Cronicii în 2001, iar zece ani mai târziu a primit un loc la pupitrul emisiunii.  Actorul, cunoscut pentru interpretarea personajului Cătălin Dezbrăcatu, şi-a anunţat revenirea în rândul Cârcotaşilor printr-un videclip postat pe Youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=ZObSrmlRpnE
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare