; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Petric

Ioana Petric a fost în vacanţă la Amsterdam

21 October 2015

Ioana Petric, una dintre gazdele emisiunii „Cronica cârcotaşilor' de la Prima TV, și iubitul ei cântărețul, Christian Dumitrescu, și-au sărbătorit în avans zilele de naștere, petrecând un weekend de vis la Amsterdam. Pe 25 octombrie, Ioana va împlini 25 de ani, iar pe 28 octombrie, Christian (al cărui nume de scenă este Christian D) va face 32 de ani.

[Not a valid template]

„Pentru că se apropie cu pași repezi atât ziua mea de naștere, cât și cea a iubitului meu, am hotărât să sărbătorim în avans și am dat o fugă până la Amsterdam. Am fost la niște petreceri geniale în cadrul Amsterdam Dance Event, ne-am plimbat de dimineața până seara, am stat la o cafea cu George Clooney și am avut o discuție serioasă cu Angela Merkel. Am văzut orașul cu capul în jos, de la zeci de metri altitudine, în parcul de distracții. A fost un weekend solicitant, dar atât de bun încât m-am întors direct la „Cronicuță', cu bateriile mai încărcate ca niciodată', a povestit prezentatoarea.

Când s-a întors din Olanda, Ioana Petric s-a dus de la aeroport direct la pupitrul „Cronicii cârcotașilor', unde s-a alăturat lui Cristi Hrubaru pentru a realiza emisiunea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare