; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Maria Moldovan și Mircea Dinescu, filmări cu surprize la „Poezie și delicatețuri” (Prima TV) (3)

Ioana Maria Moldovan și Mircea Dinescu, filmări cu surprize la „Poezie și delicatețuri” (Prima TV)

26 March 2021

Ioana Maria Moldovan își găsește nașul la „Poezie și delicatețuri', noua emisiune semnată Mircea Dinescu, la Prima TV. Noua emisiune semnată Mircea Dinescu se poate vedea duminică, 28 martie, de la ora 14:00, doar la Prima TV. 

Mircea Dinescu și prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV au avut parte de o vizită neașteptată în timpul filmărilor la a treia ediție a noii emisiuni Poezie și delicatețuri, de la Prima TV. O turmă de 300 de capre a invadat portul de la Cetate, unde cei doi filmau, dar aceștia n-au fost deloc deranjați, fiind concentrați la răsucitul clătitelor în aer. Desigur, vorbim de Mircea Dinescu, așadar clătitele gătite în această ediție nu au fost unele obișnuite, ci cu ingrediente de sezon: urzici și măcriș, stropite ușor cu nelipsita zeamă de portocală. Și cum poveștile de viață spuse de către invitații lui Mircea Dinescu, la Cetate, nu sunt tocmai cele așteptate, poetul a descusut-o pe Ioana Maria Moldovan despre viața personală și când a aflat că încă nu a făcut nunta, s-a oferit să-i fie naș de cununie, cu condiția ca aceasta să fie organizată la Cetate. Vom afla cât de bine se descurcă Ioana la răsucitul clătitelor și ce alte povești au depănat cei doi, în acordurile tarafului Gogu Iancu.

 Vezi galeria foto >

Duminică, 28 martie, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu noua lui emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare