; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Maria Moldovan si Dan Fintescu_Credit Foto Florin Costache2

Ioana Maria Moldovan şi Dan Finţescu, juraţii emisiunii „Nunţi de Poveste”

24 February 2015

Ioana Maria Moldovan şi Dan Finţescu sunt în juriul emisiunii „Nunţi de Poveste'. Din 24 februarie, ei vor hotărî ce nuntă va primi premiul pus la bătaie în fiecare ediţie, alături de alte două celebrităţi invitate special în emisiune.

[Not a valid template]

Dacă Ioana va analiza vestimentaţiile şi coafurile nuntaşilor, Dan va puncta cât de bine s-au distrat invitaţii.

„Nunţi de Poveste este un nou capitol în cariera mea, un proiect interesant, iar după 13 ani de televiziune, telespectatorii mă vor vedea într-o nouă postură, aceea de jurat. Nu voi fi un jurat foarte critic, dar voi taxa erorile majore.', spune Ioana.

Cu o experienţă de 15 ani de MC la diverse evenimente, Dan Finţescu este omul potrivit la locul potrivit, în juriul emisiunii „Nunţi de Poveste'.

„Sunt cel care îşi dă cu părerea despre felul în care este organizată petrecerea. Prezentând la viaţa mea evenimente de orice fel, echipa s-a gândit la mine pentru că sunt în măsură să analizez petrecerea din punct de vedere distracţiei'.

Alături de Ioana şi Dan, din juriul „Nunţi de Poveste' vor face parte şi alte două celebrităţi invitate special în fiecare ediţie, iar primele vedete care vor da note vor fi maestrul Horia Vîrlan şi Niculina Stoican. Vîrlan va juriza meniul servit la evenimente, în timp ce Niculina Stoican, o adevărată cunoscătoare în materie de nunţi, va fi atentă la tradiţiile şi obiceiurile pe care nuntaşii le vor respecta, sau nu, în funcţie de zona din care provin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare