; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Maria Moldovan se întoarce la “Poveştiri adevărate”

01 November 2010

Prezentatoarea emisiunii Poveştiri adevărate' de la Acasă a aflat, în urma ultimelor analize efectuate, că nu suferă de cancer de piele. Astfel, de azi, 1 noiembrie, de 17 30, ea revine pe micile ecrane.

Vedeta Acasă s-a speriat foarte tare în ultima perioadă când doctorii i-au spus că ar fi suspectă de cancer de piele, dar acum ea este gata să revină cu forţe proaspete. Ioana nu poate uita aşa uşor clipele prin care a trecut în ultimele săptămâni, astfel că s-a gandit să-şi schimbe din nou look-ul. Mi-am zis că, dacă am trecut cu bine peste toate, să şi împărtăşesc bucuria şi setea de viaţă din sufletul meu', a zis ea.

În perioada în care a lipsit de pe micul ecran, Ioana Maria Moldovan a mers şi la părinţii ei, la Târgu Mureş: Simţeam nevoia să-mi văd familia dragă. Ca de fiecare dată, ai mei m-au aşteptat cu braţele larg deschise şi m-au răsfăţat. În cele câteva zile petrecute la Târgu Mureş m-am plimbat pe străzile copilăriei, am rememorat întâmplări hazlii, m-am odihnit şi am gătit împreună cu mama mea', a povestit prezentatoarea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare