; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Maria Moldovan, o rusoaică în Praga

23 August 2010

Ioana Maria MoldovanPrezentatoarea Poveştirilor adevărate' de la Acasă a petrecut o vacanţă de vis în Praga alături de iubitul ei, Marian(cameraman la Poveştiri adevărate').

În capitala Cehiei, vedeta Acasă a avut parte de momente amuzante. A fost confundată cu o rusoaică şi a dat nas în nas cu un călău într-un restaurant. Oriunde mergeam şi voiam să întreb ceva toţi îmi vorbeau în rusă. După ce le explicam că sunt din România, nu le venea să creadă', a spus Maria.

Prezentatoarea a fost impresionată de mâncărurile tradiţionale (raţă pe varză acră, friptură de picior de porc, ştrudel de mere uriaş cu îngheţată şi frişcă), a văzut foarte multe obiective turistice şi a făcut o croazieră cu vaporul pe râul Vltava.

Ioana Maria Moldovan şi iubitul săuAm început maratonul în Piaţa Veche, acolo unde se află Vechea Primărie. Deşi am rău de înălţime, mi-am luat inima în dinţi şi am urcat în turnul acesteia, ceea ce a meritat pentru că, de la 70 de metri înălţime, am putut admira în voie toată Praga. Paşii ne-au purtat apoi spre maiestosul şi legendarul Pod Carol, pe a cărui balustradă există o cruce despre care se zice că ar marca locul în care Sfântul Ioan Nepomuk a fost aruncat în râu. Legenda spune că, dacă atingi crucea şi-ţi pui o dorinţă, aceasta se va îndeplini. Am respectat şi eu tradiţia, rămâne însă de văzut dacă dorinţa mea se va îndeplini. În Parcul Regal am avut norocul să prindem momentul fastuos în care se schimbau gărzile de la castel, pe muzică de fanfară', a povestit ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare