; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol se află la un pas de divorț. Primele declarații ale actriței

27 May 2019

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit în urmă cu patru luni, când actorul a părăsit casa în care locuia cu soția și fata lor, Ruxandra. Potrivit zvonurilor apărute în presă cei doi nu au divorțat încă, însă vedeta a făcut declarații  pentru publicația Click despre momentul în care se va întâmpla asta și cum a ales să procedeze.  

„Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii.  Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă', o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil', a declarat Ioana Ginghina potrivit Click.

Se pare că între cei doi au existat probleme şi anul trecut, înainte de filmul „Povestea unui pierde vară'. „Da, au mai fost, iar lui Alexandru, la fel ca mie, nu ne place să vorbim despre problemele din viaţa particulară, ci despre proiectele pe care le avem. Nu voiam să vorbim despre viaţa personal',a mai adăugat Ioana pentru sursa citată. 

Primele semne au apărut pe rețelele de socializare

 

Înainte de a face publice aceste declarații, Ioana Ginghină a fost prezentă la petrecerea aniversară a revistei Viva. De acolo actrița a publicat o fotografie cu o descriere care susține declarațiile oferite ulterior publicației mai sus menționate.

„Cand treci prin momente grele pui o rochie @paraplisoley pe tine mergi la @chicsalon_izvor ,te rogi de @danavlad.makeup sa te machieze, porti bijuterii PANDORA si mergi la eveniment! #viatamergeinainte #gogogirl', a scris aceasta.

 

După aproape 12 ani de căsnicie, se pare că lucrurile s-au terminat definitiv între Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Actrița își vede în continuare de viață, iar acum încearcă să îi acorde tot timpul fetiței sale, Ruxandra, pe care vrea să o ferească de acest scandal.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare