; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol divorțează la notar. Când vor semna actele

14 June 2019
Vestea că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit a fost una neașteptată pentru toată lumea. După o căsnicie de 12 ani, cei doi divorțează la notar, iar actele de divorț le vor semna săptămâna viitoare.

Într-o săptămână, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol vor deveni doi oameni liberi oficial, pentru că cei doi vor semna actele de divorț. După un mariaj de 12 ani, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au luat decizia de a divorța pe cale amiabilă, la notar, potrivit click.

Cei doi actori nu mai locuiesc împreună de câteva luni, iar fetița lor, Ruxi, stă împreună cu mama sa.

„El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari…

… El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa. A contactat un mediator şi se vor întâlni în următoarele zile la notar, unde speră să ajungă în mod civilizat la o înţelegere. Comunică doar prin avocaţi în prezent şi nimeni nu vrea să se ajungă la partaj şi custodie prin tribunal. Ei nu au stabilit cum îşi împart bunurile comune pentru că el nu îi mai vorbeşte…’, au declarat surse apropiate familiei pentru publicația mai sus-citată.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare