; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana ginghina

Ioana Ginghină oferă cursuri de actorie gratuite pentru copii. Surpriza pregătită de vedetă, în ziua de Paște

15 April 2020

Ioana Ginghină aniversează zilele acestea opt ani de când a pus bazele propriei companii de evenimente, MiniArt Show, precum şi şapte ani de la primele cursuri susţinute în cadrul Şcolii de Actorie înfiinţate pe cont propriu.

Pentru a marca dubla aniversare, actriţa va susţine live o ediţie specială de Paşte, joi, 16 aprilie, cu începere de la ora 17.00, atât pe pagina sa oficială de Facebook, cât şi pe cea a companiei, unde, într-un decor de poveste, va oferi celor mici o incursiune unică în universul tradiţiilor pascale.

 

„Cu toţii ne adaptăm acestor vremuri şi acum mai mult decât oricând este nevoie să fim uniţi, să învăţăm să ne bucurăm şi altfel unii de alţii. Chiar dacă aceste sărbători vor fi cu siguranţă diferite de ceea ce noi am experimentat până acum, pentru că nu avem cum să ne întâlnim cu prietenii şi toţi membrii familiei, eu vreau să fac ceva special atât pentru copii, cât şi pentru toţi cei care încă mai cred în magia sărbătorilor. Sunt foarte bucuroasă că acest proiect va marca dubla aniversare MiniArt Show, compania mea de evenimente şi a Şcolii de Actorie, pentru care în continuare ţin cursuri şi coordonez înscrierile online', a declarat Ioana Ginghină, potrivit celor de la Libertatea.

Gazda acestei ediţii educative care va îmbina entertainmentul cu informaţii utile despre simbolurile, tradiţile şi o obiceiurile de Paşti, Ioana Ginghina le-a pregătit o serie de surprize fanilor săi care i se vor alătura în cadrul proiectului său special online.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare