; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana ginghina

Ioana Ginghină: ”Nu toată lumea are șansa de a trăi a doua tinerețe la 40 de ani” | INTERVIU EXCLUSIV

05 April 2021

Ioana Ginghină (43 de ani) trăiește cel mai frumos capitol din viața ei. Deși are rolul de mamă, iubită și femeie de carieră, actrița face față tuturor cu brio! Ioana plănuiește să se recăsătorească și ne povestește ce alte noutăți se mai petrec în viața sa.

TVSatelit: De când am vorbit ultima oară s-au petrecut extrem de multe schimbări în viața ta! La mai bine de un an de la noul tău început, cum poți descrie acea perioadă?

Ioana Ginghină: A fost o perioadă foarte frumosă și interesantă. Într-un fel sunt recunoscătoare că am trecut prin ea. Nu toată lumea are șansa de a trăi a doua tinerețe la 40 de ani. A fost o experiență de povestit mult timp de acum înainte.

Cum s-a schimbat viața ta personală în ultimele 12 luni?

Viața mea s-a schimbat foarte mult în ultimul an. M-am mutat cu Cristi, iubitul meu, am făcut investiții alături de el și am devenit proprietara casei în care locuim. Sunt foarte mândră de mine.

Dar cea profesională, având în vedere și pandemia care a adus enorm de multe schimbări?

Viața profesională s-a schimbat mult din cauza pandemiei. Am jucat foarte puține spectacole la Teatrul „Ion Creangă ', unde sunt angajată, la teatrul independent MiniArtShow by Ioana Ginghină nu am mai jucat nimic de un an și nici evenimente pentru copii nu am mai organizat. Și, nu în ultimul rând, filmez la serialul „Adela', pe care îl puteți urmări în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1. Așa că nu pot spune că nu am activitate.

Ruxandra, fiica ta, ce ți-a spus atunci când ai anunțat-o că vei juca într-un nou serial?

Acum 2 ani, am filmat la serialul „O grămadă de caramele', de la Happy Channel, și Ruxi mergea foarte mult cu mine pe platourile de filmare. A fost fericită să știe că filmez pentru că știe cât îmi iubesc meseria de actor.

Pentru că vorbim de fiica ta, cum ați trecut peste perioada carantinei, ținând cont și de faptul că ea este și în etapa de adolescență?

Este adolescentă cu acte în regulă, anul acesta face 13 ani. Ne înțelegem foarte bine, pentru că știu să-i respect intimitatea, dorințele și hobby-urile. Îmi place să mă implic și să fiu activă în viața ei, stăm și povestim despre tot felul de probleme ale vârstei care pot părea neinteresante, însă eu vreau să fiu prezentă și să știu exact cum vede ea viața. Dar când vrea spațiu, când vrea să stea în camera ei, sunt la fel de deschisă, pentru că înțeleg că vrea timpul ei fără mine. Până acum nu este așa de complicat pe cât se spune. Să vedem cum o mai fi mai departe.

Ai reușit să te pui de acord, în ceea ce o privește pe ea, cu Alexandru (Papadopol, n.r.) ? Formați o echipă pentru creșterea fetei?

Alexandru și cu mine am fost o echipă încă de la începutul divorțului când a fost vorba de Ruxi. Avem tot sprijinul lui și este un tată implicat și responsabil.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VARIANTA TIPĂRITĂ A REVISTEI TV SATELIT, ACUM LA TOATE PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare