; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Ginghină nu se ascunde! Actrița din „Adela” a apelat la o nouă intervenție estetică

Ioana Ginghină nu se ascunde! Actrița din „Adela” a apelat la o nouă intervenție estetică

12 May 2021

Ioana Ginghină a trecut de vârsta de 40 de ani. Actrița din „Adela' acordă maximă atenție îngrijirii personale și nu se ascunde să dezvăluie publicului secretele frumuseții sale.

 Recent, Ioana Ginghină a apelat la ajutorul medicului estetician. Aceasta a dezvăluit acum că medicul i-a injectat botox în zona frunții. E o intervenție estetică pe care Ioana Ginghină o face de acum trei ani în mod repetat, de la 40 de ani.

„După 40 de ani, am început să-mi injectez botox în zona frunții, cam de două ori pe an. Ce trebuie să înțelegeți este că botoxul nu umple nimic, nici riduri, nici buze și nici pomeți. Acela care vă sperie pe voi este acidul hialuronic. Acela se pune în buze și nu este nimic neregulă nici cu el, dacă este folosit cu bun simț.

 Vezi galeria foto >

Marea problemă este că avem acele exemple de doamne sau domnișoare care au exagerat cu volumul buzelor și de aceea am rămas cu spaima că botoxul strică.', a spus Ioana Ginghină pe pagină sa de Instagram.

În prezent, Ioana Ginghină, 43 de ani, trăiește o nouă poveste de iubire. După divorțul de Alexandru Papadopol s-a îndrăgostit de Cristi. Cei doi au chiar și planuri de nuntă, își doresc și un copil împreună.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare