Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, noi detalii despre nuntă: „E la mine în curte, vreau să mă relaxez, să mă simt bine, nu mă împopoțonez”

Ioana Ginghină, noi detalii despre nuntă: „E la mine în curte, vreau să mă relaxez, să mă simt bine, nu mă împopoțonez”

de Redactia Tvmania

Ioana Ginghină e în culmea fericirii. După divorțul dureros de Alexandru Papadopol, actrița și-a găsit liniștea în brațele lui Cristi Pitulice și acum cei doi se pregătesc de nuntă. Ioana a dat din casă și a dezvăluit noi detalii despre fericitul eveniment.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice fac cununia civilă pe 25 septembrie

Au mai rămas mai puțin de două luni până când Ioana Ginghină va deveni din nou femeie măritată. Ea și Cristi Pitulice fac cununia civilă pe 25 septembrie, iar apoi vor petrece într-un cadru restrâns, alături de rude și prieteni în curtea casei lor. Vedeta a dezvăluit că nu prea nimic pretențios și își dorește să fie foarte relaxată ziua nunții lor.

„Nici nu știu cu ce mă îmbrac. Voi spuneți nuntă, am văzut și în ziare: „Ioana face nuntă!”. E nuntă, da, nu știu ce să zic, e căsătorie civilă. Ce pot să spun este că am fost să îmi iau această rochiță și am grăit pentru prima dată: „Dar ceva mai pe alb?”. Mi-au zis: „E nuntă! Vorbim cu designer-ul să facem ceva drăguț!”. Am zis: „Stai! E la mine în curte, vreau să mă relaxez, să mă simt bine, nu mă împopoțonez!”. Vreau să mă pot simți bine”, a declarat Ioana, într-un interviu pentru ego.ro.

În ultimul timp, în presă a apărut informația că actualul iubit al Ioanei Ginghină ar fi gelos pe fostul ei soț, care îi mai trimite din când în când prăjituri sau mici atenții prin fiica lor, Ruxandra. Actrița a mărturisit că a deranjat-o foarte tare ce s-a scris și a vrut să lămurească lucrurile.

„A apărut prin ziare că Cristi a fost gelos. Nu a fost! A avut o discuție cu prăjiturile. A fost o super-discuție.(…) Cum să fie Cristi gelos pe Alexandru? Ei vorbesc despre cine trebuie să o ducă pe Ruxi la școală! Când eram doar cu Alexandru, eu duceam copilul la școală. Când a apărut Cristi, cred că de frică să nu o ducă prea mult, s-a băgat și Alexandru!

Ei se înțeleg, cine o ia, cine o duce! Nu se pune problema de nicio gelozie! Chiar am un bărbat deștept! Orice poți să spui de Cristi, deștept este! A fost atunci o discuție sau nici măcar, iar adevărul este că am înțeles. Exact așa mi-a spus: “Dacă ar fi invers, ce ai zice?”. Am spus: “Nu ar fi OK, chiar nu m-aș simți bine!”. Gata, s-a terminat, nu mai este nicio problemă!”, a mai declarat vedeta.

Ce relație are, de fapt, cu Alexandru Papadopol

Ioana a ținut să precizeze încă o dată că nu are de gând să-l cheme pe Alexandru Papadopol la nunta ei. Vedeta a mărturisit că ea și Alexandru păstrează legătura doar pentru a vorbi despre Ruxandra, iar prezența acestuia la nunta ei i-ar face pe Cristi Pitulice și pe părinții lui să se simtă prost.

„Cred că vedeți prea multe filme americane, unde ei se înțeleg bine. Ne înțelegem, dar nu încât să îl invit la nunta mea. Eu nu m-aș relaxa, să știu că este și ăla, și ăla! Hai să îi invităm pe toți, să facem ca la emisiunea „Iartă-mă!” sau la „Din dragoste”. Cred că nimeni nu se simte bine! Părinții lui Cristi vin, se uită, zic: „Uite-l și pe fostul!”. Vreau să mă simt bine, la naiba!”, a mai spus Ioana Ginghină pentru sursa menționată.

Ioana Ginghină, vacanță în Austria

Între timp, Ioana Ginghină se bucură de o frumoasă vacanță în Austria, alături de viitor el soț și de fiica ei, Ruxandra, de unde publică aproape în fiecare zi imagini.

„Am dat startul la capitolul ‘Vacanță’, și ca un erou în pantaloni scurți, m-am avântat pe drumurile serpuite ale văii Dunării în “exotica” Austrie. Și nu, nu m-am rătăcit, doar am admirat peisajul care se desfășura în fața ochilor mei ca un tablou animat, pictând ziua în nuanțe de verde și albastru. ”, a scris Ioana.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton