Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, momente de tandrețe în Thailanda. „L-am provocat cu o avalanșă de săruturi”. Nu este vorba despre soțul ei

Ioana Ginghină, momente de tandrețe în Thailanda. „L-am provocat cu o avalanșă de săruturi”. Nu este vorba despre soțul ei
16

de Cătălina Matei,

Amatoare de soare și temperaturi calde, Ioana Ginghină se află zielele acestea în Thailanda, într-o adevărată lună de miere. Pe lângă peisajele de vis și obiectivele turistice de pe celebra insulă exotică, actrița din serialul „Adela” are parte și de momente tandre... însă nu doar din partea soțului său, Cristi Pitulice. Momente pe care Ioana le-a împărtășit, de altfel, pe contul său de Instagram.

După ce la sfârșitul lui septembrie 2023 Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, actrița nu a avut parte de o lună de miere propriu-zisă. Deși cei doi au avut parte și de o escapadă la Paris, în „orașul iubirii”, abia la începutul acestui an Ioana a ajuns acolo unde și-a dorit să petreacă de mult vreme, în Thailanda.

Actrița, pe care am putut-o urmări în serialul „Adela” de la Antena 1, actrița a și postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje și clipuri video.

Am sărit în 2024 cu un zbor epic care a lăsat în urmă orice urmă de oboseală călătoriei! Direct în inima Thailandei, unde artificiile de Anul Nou sunt înlocuite cu susurul palmierilor și marea care mă îmbrățișează cu valurile ei calde. Am spus pa oboselii călătoriei cu cel mai bun remediu: un Mai Tai tropical și o porție de mâncare locală atât de bună, încât orice gând de dietă devine istorie. Acesta e locul unde lunea înseamnă plajă și rezoluțiile sunt doar sugestii. Dacă și tu vrei să evadezi din cotidian, lasă un like și hai în aventura thailandeză!”,  a scris Ioana Ginghină pe contul său de Instagram, în urmă cu câteva zile, când a și postat imagini spectaculoase din vacanța sa.

În plus, actrița a avut parte și de experiențe unice. Întâlnirea cu un tigru și un ghepard a impresionat-o, însă, cel mai mult. „Recunosc, mi-am testat curajul!”, a declarat Ioana într-o altă postare.

ioana-ginghina-vacanta-thailanda-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Ioana Ginghină: „Sunt cea mai bună țintă pentru pupici!”

Însă, poate, cea mai emoționantă experiență a Ioanei în Thailanda, de până acum, a fost vizita sa într-un sanctuar cu elefanți.

Sub soarele Thailandei, am trăit patru ore de pură magie alături de elefanți. De la prima întâlnire timidă până la ultimele adio-uri, fiecare clipă a fost o revelație. Mi-a fost puțin teamă inițial, dar curând am descoperit că inimile lor sunt la fel de mari ca și prezența lor impresionantă. În acest sanctuar, unde fiecare elefant are o poveste de supraviețuire, am învățat despre originile lor, dieta lor și cum fiecare zi aici este o binecuvântare de libertate și grija.

Fiecare moment petrecut alături de acești coloși blânzi a fost o bucurie pură, un capitol de neuitat în povestea mea de dragoste cu natura.

Sanctuarul a fost un spațiu de învățare și inspirație, unde conviețuirea pașnică și respectul pentru aceste creaturi impresionante sunt în prim plan.

Plec de aici mai bogată sufletește, cu promisiunea că voi reveni. Asemenea clipe de bucurie autentică sunt rare și prețioase, și sunt entuziasmată să le retrăiesc”, a povestit Ioana.

ioana-ginghina-vacanta-thailanda-elefanti-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 16

De altfel, actrița a avut parte și de momente tandre din partea elefanților. „Printre trompe și mângâieri, am găsit un prieten cu adevărat special: Peter, elefantul care a decis că sunt cea mai bună țintă pentru pupici!

E drept, l-am provocat cu o avalanșă de săruturi și se pare că am devenit oficial parte din ‘gașca’ lui. Această experiență a fost cu adevărat unică, iar Peter a demonstrat că prietenia nu cunoaște limite de specie… sau de spațiu personal!”, a mai scris Ioana Ginghină pe Instagram.

ioana-ginghina-vacanta-thailanda-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 16

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton