; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Ginghină, emoții la prima ieșire publică împreună cu noul iubit (1)

Ioana Ginghină, emoții la prima ieșire publică împreună cu noul iubit: „E abia începutul”

03 June 2021

Ioana Ginghină a fost doar una dintre vedetele care au participat, recent, la avanpremiera filmului „Cruella'. Actrița s-a afișat pentru prima dată cu noul ei iubit la un eveniment monden. Și nu au venit singuri, ci împreună cu fiica Ioanei, Ruxandra.

Miercuri seară, la Cinema City din Afi Cotroceni, zeci de vedete au venit să vadă noua ecranizare a filmului „Cruella'. Printe invitați s-au numărat Ioana Ginghină (43 de ani), împreună cu fiica Ruxandra și cu iubitul actriței, Cristi Pitulice, consultant de turism, scrie click.ro.

„Emoții mari pentru noi toți.
Prima ieșire publică împreună. 
Să sperăm că a trecut pandemia și e abia începutul.
Și rămăsese că vă spun cum e filmul…
Da, merită văzut!', a scris Ioana Ginghină, pe Facebook, în dreptul celor trei poze pe care le-a făcut înainte de vizionarea filmului. 
 Vezi galeria foto >

Premiera filmului „Cruella' este primul eveniment monden la care îi vedem în formulă de trei: noului iubit al Ioanei Ginghină nu îi place să fie în centrul atenției.

„Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul, dar asta nu înseamnă că nu vrea să meargă cu mine la evenimente de genul asta', a declarat Ioana Ginghină

Deși are în plan câteva proiecte de teatru și merge, totodată, și la filmările serialului „Adela', de la Antena 1, Ioana se gândește și la vacanță.

„Vine vara și ne pregătim de vacanță, acum facem traseele. Vom merge în Spania o săptămână și două în Grecia, să ne relaxăm', a mai spus actrița.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare