; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Ginghina

Ioana Ginghină, după divorțul de Alexandru Papadopol: „M-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă”

12 July 2019

Actrița Ioana Ginghină a hotărât să se bucure din plin de viață după divorțul de Alexandru Papadopol.  Ioana Ginghină este hotărâtă să trăiască clipa, după cum a mărturisit într-un text pe care l-a publicat pe blogul ei. 

„Așa mi-au spus toți, asta simt și eu să fac acum. E cea mai bună perioada pentru acest lucru. E vară, e vacanță, e soare, e cald, deci e timpul pentru distracție.Să trăiesc clipa… ce o mai însemna și asta, mi-am zis? Știu în principiu, să mă bucur de prezent, de ce mi se întâmplă, însă ce mi se întâmplă nu e tocmai plăcut, așa că am plecat la Sibiu', a spus ea. 

Vedeta a mers la părinții săi și s-a întâlniti cu prietenii de odinioară.

„Unde poți să te vindeci mai bine decât la mama și la tata în brațe. Părinții sunt cei care îți spun sincer că ești cea mai minunată ființă de pe pământ și pe ei chiar îi crezi. La Sibiu am nimerit perfect într-o perioadă de festival, erau ultimele două zile de festival de teatru, deci evenimente, spectacole, parade… perfect pentru ieșiri lungi, stat la terasă, plimbat…aperol șpritz… Apoi a început și Tiff Sibiu, proiecții de filme în aer liber, deci decorul perfect pentru a trăi clipa. 

Tot acasă m-am reîntâlnit cu prietenii din copilărie, cu colegii de liceu cu toată adolescența mea, lucru care m-a făcut să capăt un vibe, o stare proaspătă, un zâmbet permanent pe buze și… un strop de Fericire. Da, parcă nu mă mai întâlnisem de mult cu Fericirea. Voiam de mult să o regăsesc, dar încercările mele eșuau de fiecare dată', a adăugat ea.

Ioana Ginghină a mărturisit și ce sentimente au încercat-o la revenirea acasă.

„Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase, la documentarele de pe Netflix . 
Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. ? A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă?'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare