Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, dezamăgită de Nicole Kidman și Zac Efron în filmul „A Family Affair”. „Ce să joace că erau lemn”

Ioana Ginghină, dezamăgită de Nicole Kidman și Zac Efron în filmul „A Family Affair”. „Ce să joace că erau lemn”
23

de Cătălina Matei,

Când timpul îi permite, Ioana Ginghină urmărește cu mare interes producțiile care apar pe diverse platforme de streaming ori la cinematografe, însă cel mai recent film în care joacă Nicole Kidman și Zac Efron a dezamăgit-o profund.

Disponibilă pe Netflix, comedia romantică „Aventură în familie / A Family Affair”, cu Nicole Kidman și Zac Efron în rolurile principale, nu a fost pe placul actriței Ioana Ginghină. Aceasta și-a manifestat nemulțumirea printr-o postare pe contul său de Instagram.

Am văzut aseară “A Family Affair” pe Netflix… Doamne, o nenorocire! Nicole Kidman și Zac Efron erau operați de nu își puteau mișca niciun mușchi de pe față. Ce să joace că erau lemn. Fără nicio expresie, fără nicio emoție de transmis… L-ați văzut? Păreri?”, a scris actrița în vârstă de 46 de ani.

În filmul criticat de Ioana Ginghină, o iubire surprinzătoare atrage după sine o serie de consecințe amuzante pentru o tânără femeie (Joey King), mama (Nicole Kidman) și șeful ei (Zac Efron), un star de cinema, cu toții confruntându-se cu complicațiile legate de dragoste, sex și identitate.

Nicole Kidman, probleme din cauza botoxului

Deși în urmă cu ceva timp refuza cu vehemență posibilitatea de a apela la operații estetice și că a încercat doar injecţiile cu botox împotriva ridurilor, chipul lui Nicole Kidman pare să o contrazică.

De altfel, în 2013, actrița în vârstă acum de 57 de ani a recunoscut că a început să apeleze la botox şi că ajunsese să nu-şi mai poată mişca faţa. A spus atunci că s-a decis să renunţe la procedurile estetice pentru totdeauna.

Însă, în urmă cu doi ani, o poză pe reţelele sociale a stârnit multe comentarii, căci actrița de origine australiană părea că are faţa „îngheţată”, umflată şi ochii micşoraţi, potrivit ediţiei americane a revistei „OK!” de atunci.

Nu mai eşti tu”, „Nicole, ce ţi-ai făcut la faţă?”, „Începi să arăţi ca un monstru şi e păcat, pentru că erai frumoasă”, i-au scris atunci şi fanii la comentarii.

A Family Affair Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Foto: Hepta

Zac Efron, explicații despre transformările chipului său

Imediat după lansarea de la sfârșitul lunii iunie a filmului „Aventură în familie / A Family Affair” pe Netflix au apărut tot mai multe comentarii legate de eventualele operații estetice pe care Zac Efron și le-ar fi făcut. Starul din „High School Musical” a fost rănit destul de grav cu peste un deceniu în urmă și el însuși a povestit prin ce a trecut.

Actorul, în vârstă acum de 37 de ani, a explicat pentru „Men’s Health” că, în 2013, a alergat prin casă, în șosete, și a alunecat, moment în care s-a lovit foarte puternic în bărbie.

Când a fost întrebat despre speculațiile referitoare la aspectul său, el a declarat: „Nu prea citesc postările de pe internet. A fost amuzant, dar și foarte urât. Aproape am murit”. Mai mult, Efron a povestit că mama sa a fost cea care i-a spus despre zvonurile privind eventuale intervenții estetice.

Cu toate acestea, actorul a explicat că face tot posibilul să se țină departe de rețelele sociale, adăugând că lucrurile ar fi mult mai dificile dacă ar citi toate comentariile legate de înfățișarea sa.

A Family AffairIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 23

Ioana Ginghină a apelat la botox

Deși nu este adepta intervențiilor radicale, Ioana Ginghină nu a exclus niciodată procedurile estetice, cu condiția ca ele să nu modifice radical trăsăturile feței. În urmă cu câțiva ani, actrița scria într-un articol pe blogul său că a apelat la botox.

Da, așa e, am încercat botox la aproape 42 de ani și chiar nu trebuie să dau explicații pentru asta. Nu are nicio legătură cu divorțul ci doar cu faptul că vreau să previn îmbătrânirea fetei, atât cât pot, fără a umbla la trăsăturile mele naturale. Cred că am un an de zile de când mă tot interesez despre această procedură și trebuie să înțelegeți că botoxul nu umple nimic, nici riduri, nici buze și nici pomeți. Acela care vă sperie pe voi este acidul hialuronic. Acela se pune în buze și nu este nimic neregulă nici cu el, dacă este folosit cu bun simț”, povestea Ioana pe atunci. Totodată, în același articol, actrița a și motivat alegerea sa: „De ce am ales să fac asta? De câte ori mergeam cu mașina și mă uitam în oglinda retrovizoare vedeam acel rid dintre sprâncene, care mă enerva teribil. Când însă am început să-l văd și în selfie-uri am zis, gata nu se mai poate. Trebuie să fac ceva până nu se accentuează”.

Ioana-Ginghina-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 23

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton