Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, despre visul ei neîmplinit. „Am dat castiguri și nu iau. Asta nu am bifat-o”

Ioana Ginghină, despre visul ei neîmplinit. „Am dat castiguri și nu iau. Asta nu am bifat-o”
13

de Roxana Mirea,

Ioana Ginghină a dezvăluit care este cel mai mare vis al ei, în prezent. Inițial, actrița a făcut o referire la stabilitatea financiară. „Mi-aș dori să nu mai am grija banilor”, a declarat ea. Apoi, Ioana a spus ce își dorește, de fapt. Iată declarațiile actriței.  

Ioana Ginghină își dezvăluie visul neîmplinit 

Invitată în podcastul lui Jorge, actrița Ioana Ginghină a vorbit despre unul dintre cele mai mari visuri ale sale, acela de a juca într-un musical. Deși recunoaște că și-ar dori și o stabilitate financiară mai mare, Ioana Ginghină a mărturisit că și-ar dori foarte tare să facă parte dintr-o astfel de producție. În prezent, Ioana Ginghină interpretează roluri care implică și cântatul și dansul în spectacole de teatru, însă rămâne ambiționată să urce pe scena unui musical adevărat. 

Să câștig mulți bani. Să am un milion de euro, nu știu. Mi-aș dori să nu mai am grija banilor, dar visul cel mai mare este să joc într-un musical și am dat castiguri și nu iau. Eu cânt binișor. Și acum la Creagă, eu cânt și dansez. Mă descurc, ca un actor, nu ca un muzician. Mi-aș dori să cânt într-un musical. Asta nu am bifat-o. (…) Puțină lume știe că eu cânt și mi-ar plăcea să joc într-un musical”, a declarat Ioana Ginghină, în podcastul lui Jorge.  

Ioana-Ginghina-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ioana Ginghină, despre echilibrul dintre teatru și televiziune 

Ioana Ginghină a reflectat asupra carierei sale și a echilibrului delicat dintre televiziune și teatru, explicând de ce nu a renunțat niciodată la scena teatrului, chiar și atunci când serialele îi ofereau un succes financiar mai mare. Într-un moment de sinceritate, actrița a dezvăluit provocările pe care le-a întâmpinat în încercarea de a jongla între aceste două lumi artistice și cum teatrul a rămas o constantă importantă în viața ei, mai ales în perioadele de pauză din televiziune. 

Eu când făceam seriale, și făceam unul după altul, cumva teatrul era greu pentru mine, că trebuia să repet, timpul era puțin, mă mai învoiam. Mă certau și acolo, mă certau și dincolo. Toată lumea îmi spunea, pentru că situația financiară era foarte bună și la teatru erau salariile mici pe vremea aia, de ce nu renunț la teatru. Nu am renunțat exact de asta. Sunt actriță și am perioadele astea de un an, doi, în care nu joci în nimic și atunci esti la teatru și îți face bine, că îți faci meseria în continuare. Dacă aș sta 2 ani de zile să nu joc în nimic și să nu fac nimic, cred că aș intra în depresie”, a mărturisit actrița. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton