Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în curtea casei lor. Primele imagini de la nunta atipică

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în curtea casei lor. Primele imagini de la nunta atipică
8

de Andra Stana,

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, iar evenimentul a fost unul restrâns. Mireasa a purtat o rochie lungă, vaporoasă, pe care a accesorizat-o cu o coroniță simplă de flori.

Ioana Ginghină s-a măritat cu Cristi Pitulice

La patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice. Nunta, una total ieșită din comun, a avut loc în curtea casei lor, pe 23 septembrie 2023. Actrița a fost mireasă pentru a treia oară.

Nașii aleși de Ioana Ginghină și logodnicul ei au fost o prietenă de-ale actriței din facultate și soțul ei. Evenimentul a fost unul restrâns, cu doar 40 de invitați.  

„Momentul important s-a consumat! Domnul a zis da, eu am zis da! Arată divin totul! Cald domnule, cald! Am pus și eu nunta la final de septembrie să fie răcorică, dar nu știu, cu încălzirea globală, cu norocul după suflet, cum zice lumea. Am prins o zi frumoasă de vară, în septembrie! Cam așa arăt”, a spus Ioana Ginghină pe contul ei de Instagram, la scurt timp după ce s-a cununat cu alesul ei.

Imagini de la nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice

Tot pe Instagram, Ioana Ginghină a împărtășit cu fanii ei primele imagini de la nunta ei cu Cristi Pitulice, pe care le-a descris ca niște „instantanee de la o zi de neuitat”. „Ce a făcut această zi cu adevărat memorabilă au fost surprizele nenumărate și clipele neprețuite. Acesta este doar începutul… mai urmează multe poze de la această zi magică. Abia aștept să vi le arăt!”, a scris actrița, în mediul online.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătoritIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu câteva zile înainte de nuntă, Ioana Ginghină a mărturisit că evenimentul nu va fi unul extravagant. Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut”, a declarat Ioana Ginghină, pentru click.ro.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice formează un cuplu de 3 ani

Ioana Ginghină a început o relație cu actualul soț la ceva vreme după divorțul de Alexandru Papadopol. Mai precis, actrița și Cristi Pitulice sunt împreună din octombrie 2020, după o perioadă în care aceasta s-a recuperat după despărțirea de tatăl fiicei sale.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani, între 2007 și 2019, iar după ce au divorțat, actrița a dezvăluit că a mers la psiholog.

„Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important”, a declarat Ioana Ginghină pentru Viva.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton