; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Pariu cu viaţa”: Ioana începe să fie geloasă

13 February 2012

Episodul de luni, 13 februarie, aduce momente de suspans, dar şi multă comedie în Pariu cu viaţa'. De la 20.30, Gigă şi Tănţica intră în acţiune şi încearcă să afle ce se întâmplă în Colegiul de Arte', de toată lumea crede că este bântuit de fantome.

La un moment dat, Bubu aude nişte sunete, iese pe hol şi vede umbre, se sperie. Din acest moment, toată lumea crede că şcoala e bântuită. A fost foarte amuzant, pentru că în şcoală a fost beznă la filmare. Secvenţele au fost foarte haioase, mai ales că am filmat cu Gică şi Tănţica. Noi trebuia să fim speriaţi, dar râdeam în hohote', îşi aminteşte Bubu Cernea.

LaLa Band fac din dramă comedie

Trupa LaLa Band are o coregrafie specială, care a fost făcută de Vica pe piesa Dont worry be happy'. Ei fac ca totul să pară veridic şi să exprime suspns, panică şi frică.

Totul este pus la cale de băieţi, ca să ne sperie şi să facă lucrurile mai amuzante. Dar se pare că o fantomă chiar există în liceu. Şi de aici pornesc toate aventurile noastre', spune Alina Eremia.

Tot în episodul de luni, telespectatorii vor vedea şi o secvenţă plină de romantism între cei doi protanişti: Ioana şi Andrei sunt foarte fericiţi împreună la patinoar. Dar această secvenţă descrie ceva ce se întâmplă doar în imaginaţia Ioanei şi porneşte de la refrenul fredonat de Andrei, Try to remember', a adăugat Alina.

În episodul de luni o să vedeţi cum Andrei se hotărăşte să o ajute pe Cora, să o integreze în club şi toţi colegii din LaLa Band vor rămâne cu gura căscată când o vor auzi cântând şi o vor vedea transformată din cap până în picioare', spune Dorian Popa.

img_9206_resize

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare